Meteorologii au anunțat o schimbare radicală a vremii începând de luni, 18 decembrie. Dacă până acum ne-am bucurat de o iarnă ceva mai călduroasă față de normalul perioadei, se pare că anotimpul își intră în drepturi și în jumătatea sudică a țării.

Meteorologii anunță ninsori la munte și intensificări ale vântului. Lapovița și ninsoarea vor fi la ordinea zilei de luni.

Vremea se va răci accentuate și vor fi și precipitații, mai ales în jumătatea de sud a țării, la început cu precădere sub forma de ploaie, apoi mai ales sub forma de lapoviță și ninsoare.

Duminică, la munte va ninge, în special în Carpații Meridionali și de Curbură.

CITESTE SI: Previziunile lui Nostradamus pentru 2018

Avertisment de la cei mai reputați meteorologi. Ce urmează în România: „Acțiuni RISCANTE”

Cum va fi vremea de Crăciun şi de Revelion. Meteorologii au făcut anunţul

Pământul va trece prin rămășițele lăsate de un asteroid activ. Care sunt efectele

Rotația Pământului încetinește. Care sunt consecințele

Ezoterism. Pământul se află în zona a 13-a cosmică. Ce înseamnă asta

În zona de sud-est vântul va sufla cu o putere de 45-50 kilometri la oră, iar pe litoral rafalele vor atinge 55 de kilometri pe oră.

Imaginile care i-au speriat pe meteorologii români. Ce s-a descoperit în atmosferă

Probabil că informațiile despre testele nucleare din Coreea de Nord nu au trezit interesul multor cetățeni din țara noastră, însă e bine să fim la curent cu ce se întâmplă în lume.

Asta ca asta, mulți spun că lucrurile care se petrec în Coreea „să fie la ei, acolo”, însă o știre legată tot de activitatea nucleară vizează direct țara noastră.

În ultima vreme s-a înregistrat un nivel ridical de ruthenium 106 în atmosferă, iar aceste radiații au pătruns în ultima vreme și în atmosfera Europei de Est, nu doar în Munții Ural.

Deși Rusia a negat în mod oficial producerea unui accident nuclear în țară, după ce serviciul meteorologic național a admis existența unui nivel ridicat din acest element chimic.

Nivelul subliniat de autorități este de 1.000 de ori peste nivelul normal, conform măsurătorilor oficiale.

Moscova a negat aceste informații, în ciuda analizei Roshydrome care confirmă concluzia anunțată acum zece zile de Institutul pentru securitate națională din Franța.

CITESTE SI: FENOMEN METEO EXTREM. Alertă de FURTUNĂ ELECTRICĂ. Ce au filmat oamenii: „Vine!”

Ce a apărut pe cer după cutremurele din ultimele zile. SEMNUL care terifiază lumea

Viorel Pop, omul care a prevăzut furtunile din vest încă din iulie, are noi vești proaste pentru români

Prima oară s-a precizat acest nivel ridicat de radiații pe 10 noiembrie. Ruthenium 106 este un nuclid radioactiv și este produsul unei reacții nucleare care nu are cum să apară în mod natural.

Potrivit IRSN (institutul francez mai sus menționat), norul radioactiv ar putea proveni de la un centru de gestionare a combustibilului nuclear sau de la un centru medical.

Nu s-a aflat cu exactitate sursa geografică a norului, însă speculațiile spun că ar fi undeva la sud de Ural, ori în Rusia ori în Kazahstan.

IRSN a mai spus că nu există deocamdată indicii privind felul în care norul ar putea afecta sănătatea oamenilor.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.