Află luna în care vei rămâne însărcinată.

Cercetarea, realizată în Statele Unite ale Americii, a demonstrat că din ce în ce mai multe femei ajung să rămână însărcinate în luna decembrie. Explicaţia este dată de temperaturile scăzute, fapt care îi face pe parteneri să petreacă mai mult timp unul în preajma celuilalt şi, datorită atmosferei relaxate, femeilor le cresc şansele de a rămâne gravide.

Conform aceluiaşi studiu, cuplurile preferă să întreţină relaţii intime atunci când temperaturile de afară nu sunt prea prietenoase. La popul opus, luna în care fac mult mai puţin sex şi, în consecinţă, în care femeile au cele mai mici şanse să rămână însărcinate a fost declarată luna august.

Un alt aspect care i-a făcut pe cercetători să ajungă la această concluzie a fost dat de vânzările la prezervative, care ajung să crească în mod considerabil cu o săptămână înainte de Crăciun, semn că această perioadă este într-adevar una cu o intensitate sexuală.

Datele publicate de către americani sunt valabile pentru cuplurile care nu s-au confruntat cu probleme de concepţie şi sunt relaţionate strict de sezon, nu şi de afecţiuni medicale propriu-zise.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.