A murit Mugur Corpaci, unul dintre cei mai cunoscuți crainici de la Radio România Actualități

Doliu în presa din România. Jurnalistul Mugur Corpaci, unul dintre cei mai cunoscuți crainici de la Radio România Actualități, a murit la numai 51 de ani. Vestea a căzut ca un trăznet pentru cei dragi, dar și pentru cei care îi ascultau cu interes transmisiunile.

Mugur Corpaci a intrat în comă, după ce a fost găsit căzut chiar de către fosta soție. Incidentul s-a petrecut cu două zile înaintea Trofeului Carpaţi la handbal feminin, desfăşurat în Bucureşti, în 23-24 noiembrie.

Bărbatul a suferit un accident vascular cerebral. Pentru a nu a răspuns la telegon, Radu Antofi, unul dintre colegii săi, precum și fosta sa soție, au decis să meargă la el acasă, unde l-au găsit inconștient. Pe 23 noiembrie, Mugur Corpaci a fost operat de urgență, iar după aproape cinci săptpămâni de suferință, acesta a pierdut lupta cu viața.

În luna mai jurnalistul a fost premiat de către Asociația Presei Sportive din România cu titlul de cel mai bun reporter radio.

În urma sa, rămân două fiice, ambele studente. Mugur Corpaci prezentat ani la rând „Radiojurnalul” de la Radio România Actualităţi.

0