Adio, Bugs Bunny! A murit Joe Alaskey, omul care ne-a incantat copilaria cu faimosul personaj de desene animate.

Actorul de comedie Joe Alaskey era vocea celebrului iepuras nazdravan. A fost „vocea” din spatele mai multor personaje celebre de desene animate printre care si Daffy Duck, Tweety sau motanul Sylvester. Acesta a decedat ieri la varsta de 63 de ani de cancer.

Alaskey s-a nascut pe 17 aprilie 1952 in New York. A devenit cunoscut dupa ce a pus vocea personajelor de desene din copilaria noastra, dupa ce a lucrat la un celebru matinal al unui post de radio din Boston.

Elena Negreanu, unul dintre cele mai mari nume ale teatrului radiofonic, a murit la 97 de ani. Ea este cea care l-a descoperit pe Florin Piersic

A murit David Bowie, dupa o lupta de un an si jumatate cu cancerul

Alaskey a fost angajat in 1989 de Warner Bros si a fost succesorul cunoscutului Mel Blanc, o alta voce a desenelor animate care a murit in acel an.

Bugs Bunny este unul dintre cele mai celebre personaje de desene animate. Acesta apare in serialele Looney Tunes si Merrie Melodies create de Banari Andrei Productions care intre timp a devenit Warner Bros (1945).

In anul 2002, Bugs Bunny a primit titlul de cel mai bun personaj de desene animate din toate timpurile, oferit de TV Guide.

Sursa foto: telegraph.co.uk

Alătură-te conversației

1 comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.