7 lucruri pe care trebuie să le ştii despre apa cu lămâie

Iată 10 lucruri pe care trebuie neaparat să le ştii despre apa cu lămâie!

Modul în care îţi începi dimineaţa are un impact major asupra ta pe perioada întregii zile. Este extrem de important să ai un mic dejun echilibrat, care să îţi ofere nutrienţii necesari. Pe lângă alimentaţie, apa cu lămâie are un rol esenţial pentru buna funcţionare a întregului tău sistem. Iată ce trebuie să ştii despre aceasta!

CITEŞTE ŞI: DE CE SĂ FOLOSEŞTI LĂMÂIE PENTRU PĂR

1. Te hidratează intens. După cum ştii, fiecare om trebuie să bea cel puţin 2 litri de apă pe zi. Îţi va fi mult mai uşor să duci la îndeplinire acest target, dacă îţi începi dimineaţa cu un pahar de apă plată cu lămâie.

2. Îţi împrospătează respiraţia. Lămâia are proprietăţi antibacteriene şi ajută la îndepărtarea bacteriilor care sunt responsabile de mirosul neplăcut.

3. Apa cu lămâie te poate ajuta să renunţi la cafea. Încearcă să înlocuieşti cafeaua cu un pahar mare de apă cu lămâie. Deşi la început va fi dificil, vei vedea că pe parcurs va deveni o obişnuinţă.

4. Apa cu lămâie te ajută să îţi cureţi organismul, acţionând ca un diuretic delicat. Sucul de lămâie favorizează eliminarea toxinelor.

5. Îmbunătăţeşte modul de funcţionare al sistemului imunitar. Lămâia are un conţinut ridicat de vitamina C, esenţială pentru sistemul imunitar. Combinată cu apă, totţi nutrienţii se absorb mult mai rapid în sânge şi astfel ajung în sistemul tău.

6. Dacă te lupţi cu ridurile, petele şi coşurile, apa cu lămâie este aliatul tău nr 1.

7. Această băutură răcoritoare este ideală pentru persoanele care vor să slăbească doarece îmbunătăţeşte rata metabolismului şi ajută din plin la arderea grăsimilor. În plus, apa cu lămâie ţine sub control nivelul zahărului din sânge.

Sursa foto: parsleyhealth.co

0