Cum sa gatesti cel mai suculent piept de pui

Te-ai intrebat de multe ori cum sa gatesti cel mai suculent piept de pui? Iata ca raspunsul mult asteptat este aici! Pieptul este o carne saraca in grasimi si extrem de bogata in proteine. De aceea foarte multa lume o consuma, sub diferite forme. Cu toate acestea, poate fi dificil pentru orice gospodina sa obtina […]

Piept de pui picant cu spanac

Iata cea mai delicioasa reteta de vara: piept de pui picant cu spanac. Uite ce greseala fac toate gospodinele cand prepara mancare cu spanac. Cea mai mare greseala in prepararea spanacului consta in faptul ca este gatit excesiv. Aceasta verdeata delicioasa nu trebuie preparata prea mult deoarece isi pierd din nutrienti si vitaminele esentiale. Ingrediente […]

Piept de pui cu crema de lamaie si mille feuille de cartofi

Piept de pui cu crema de lamaie si mille feuille de cartofi 400 de gr piept de pui 4 lamai 4 linguri de smantata de bucatarie 40 gr de unt 100 ml vin alb 2 catei de usturoi sare piper 4 cartofi mari Se pune pe folia transparenta pieptul de pui, se sareaza, se pipereaza […]

Pachetele de piept de pui cu zucchini, bacon si rozmarin si sos de bere

Pachetele de piept de pui cu zucchini, bacon si rozmarin si sos de bere 200g piept de pui 100g bacon 2 ceape albe 1 legatura de rozmarin 400g ml bere neagra 2 zahar brun 2 linguri de miere Sare Piper Ulei de masline Se taie pieptul de pui bastonase, se condimenteaza cu sare, piper, se […]

Reteta zilei: Piept de pui in sos de soia, cu garnitura de broccoli

Mod de preparare Piept de pui in sos de soia, cu garnitura de broccoli: 1. Incalziti cuptorul la 190° C. 2. Intr-o tava, intindeti hartie de copt, amestecati bucatelele de piept de pui cu cu cele doua linguri de amidon de porumb si aseaza-le in tava. Lasa-le acolo pana se coc, aproximativ 12 minute. 3. […]