Cannelloni spinaci e ricotta (tuburi de paste umplute cu spanac si urda)

Cannelloni spinaci e ricotta (tuburi de paste umplute cu spanac si urda) 500g cannelloni x 500g foi lassagne proaspata 400g spanac congelat 700g urda 2 oua 150g parmezan 1l de sos bechamel Sare Piper 1 varf de nucsoara 1 usturoi Ulei de masline Punem intr-o tigaie ulei de masline si doi catei de usturoi, calim […]

Reteta lui Antonio: Tortellini panna prosciutto e funghi

Antonio Passarelli a gatit de ziua lui TEO o reteta speciala: Tortellini panna prosciutto e funghi. Ingrediente Reteta lui Antonio Passarelli. 500g de tortellini cu prosciutto 300 ml smantana 400 g ciuperci proaspete 1 lingura de ulei de masline Sare Piper 80 g de parmezan ras Ulei de masline extravirgin Mod de preparare Se taie […]

Franjuri de vita cu rucola, parmezan si masline iuti

Retetele lui Antonio: Franjuri de vita cu rucola, parmezan si masline iuti Ingrediente Reteta lui Antonio 300 gr antricot vita Ulei de masline extravirgin Sare piper Usturoi oregano 50 ml vin alb 1 lingurita de otet vin rosu 1 legatura de rucola 50 gr de masline verzi 1 ardei iute uscat 40 gr parmesan Retetele lui […]

Retetele lui Antonio: Escalop de porc cu sos „pizzaiola”

Retetele lui Antonio: Escalop de porc cu sos „pizzaiola” 300 g cotlet de porc 200 ml pulpa de rosii 200gr rosii proaspete 1 catel de usturoi Sare Piper 4 linguri de ulei extravirgin de masline O lingurita de oregano uscat Cateva fructe de capere Retetele lui Antonio: Escalop de porc cu sos „pizzaiola” Punem putin […]

Reteta lui Antonio: Cotlet de porc in sos de busuioc cu salata de mere renette

Reteta lui Antonio. In aceasta editie Chef Antonio Passarelli a gatit cotlet de porc in sos de busuioc cu salata de mere renette Reteta lui Antonio. Ingrediente 300 grame cotlet de porc 1 legatura de ierburi aromatice ( salvie, rozmarin, busuioc, cimbru) Sare, piper. Reteta lui Antonio. Pentru sos – care se face la rece: 1 legatura […]

Reteta lui Antonio: PENNE INTEGRALE CU SPECK SI LEGUME

Retetele lui Antonio Passarelli sunt in fiecare zi surprinzatoare, ieri, ne-a gatit PENNE INTEGRALE CU SPECK SI LEGUME si ca de fiecare data noi va publicam reteta lui aici pentru a o putea gati acasa. Ingredienta Reteta lui Antonio Passarelli. 200 gr penne intregrale 2 ardei rosii O vanata 1 zuchini 1 morcov O ceapa hasma […]

Retetele lui Antonio Passarelli: Rulou de pui cu rosti de cartofi

Retetele lui Antonio Passarellisunt mereu surprinzatoare, mai exact Antonio ne invata cum sa facem din produse simple, la indemana oricui preparate spectaculoase si extrem de gustoase. Bucatarul emisiunii TEO SHOW a pregatit in editia de vineri Rolouri de pui cu rosti de cartofi. Iata cum puteti prepara si voi aceasta reteta delicioasa. Ingrediente Reteta lui […]

Teo show online – Editia din 14 aprilie 2014

In cadrul emisiunii TEO SHOW ONLINE de ieri, 14 aprilie 2014, Maria Tonciu, Amma, Dragos Mostenescu, Florentina Opris, Sorin Marcus si Mirela Zivari au discutat alaturi de TEO tema: Cum convietuim cu soacra?. Bucatarul emisiunii TEO SHOW a pregatit, ieri, o reteta speciala de pui cu cacao. Poti vedea si tu inregistrarea emisiunii TEO SHOW […]

Antonio Passarelli – bucatarul emisiunii TEO SHOW

Antonio Passarelli a intrat incepand de astazi in echipa emsiunii TEO SHOW, il veti vedea in fiecare zi in platou unde ne va gati cele mai gustoase retete , iar TEO este foarte fericita de noua rubrica din emisiune. “Mi-am dorit foarte mult sa lucrez cu un om care sa-mi demonstreze ca nebunia, frumusetea, arta […]