PRO TV inchide emisia! Decizie istorica luata de postul TV

Pro Tv va închide emisia stațiilor locale din țară, iar operatorii de cablu au fost deja anunțați. Cele 12 stații locale nu vor mai avea semnal propriu, începând de la 1 aprilie miezul nopții.

Pro TV avea stații locale în Alba Iulia, Arad, Brașov, Constanța, Cluj-Napoca, Constanța, Galați, Iași, Oradea, Pitești, Sibiu, Timișoara, Târgu Mureș.

În urma acestei măsuri, Pro TV va ridica un singur semnal, de la București (via satelit sau via fibră optică).

Știrile Pro TV, care aveau un segment în care fiecare stație locală avea semnal propriu, în funcție de zonă, se vor vedea la fel în toată țara, conform celor de la paginademedia.ro.

Începând de luna aceasta, vom optimiza rețeaua națională pentru Știrile PRO TV. Această decizie de business nu are niciun impact asupra conținutului jurnalelor de știri, care va fi în continuare relevant pentru toți românii, au spus reprezentanții postului, pentru sursa citată, menționând că echipele locale de știri vor continua activitatea.

Pro Tv, cumpărat de chinezi?

Compania chineză CEFC şi grupul financiar ceho-slovac Penta Investments au depus la finele anului trecut o ofertă comună ca să preia Central European Media Enterprises, proprietarul Pro TV.

Citeste mai departe aici

Taguri:
0