Rugaciune facatoare de minuni catre Maica Domnului

Rugaciune facatoare de minuni catre Maica Domnului

„Preasfanta Stapana de Dumnezeu Nascatoare
spre tine imi indrept gandul, inima si toate simturile si te rog cu lacrimi:
Pana cand Maicuta a milostivirii va fi aceasta durere necontenita pe pamant?
Pana cand vrajmasii nevazuti ai neamului omenesc vor da lovituri atat de puternice bietilor oameni?

Pana cand vor pangari si vor necinsti trupurile, sufletele si vietile lor? Inselandu-i ca sa nu cunoasca adevarul, sa nu indeplineasca poruncile divine si sa nu dea slava si cinste pururi maritului Dumnezeu Cel in Treime inchinat: Tatal, Fiul si Duhul Sfant?

Ridica-te Stapana Atotbuna si zdrobeste pe vrajmasii nostri si ai Fiului Tau iubit Iisus Hristos, ingrozindu-i cu nebiruita-ti sfintenie, indreptandu-ne pe cararile mantuirii, ca sa dam mereu marire lui Dumnezeu. Roaga-te Fecioara pentru Sfanta Biserica, pentru propovaduirea evangheliei pe intreg pamantul, pentru poporul acesta, conducatorii lui, rudele mele, pentru vaduve, orfani, bogati, saraci, necajiti, bolnavi, pentru cei prigoniti pentru credinta, pentru salvarea celor ce au ratacit in secte, pentru cei raposati.

Ajuta-ne sa ne pocaim toti oamenii de pacatele noastre, sa iubim Biserica, sa ne spovedim adesea, sa renuntam la pacate, vicii si necredinta. Ajuta-ne sa nu fim insensibili la chemarea divina a blandului tau Fiu care a venit sa sufere chinuri barbare pentru bietele oite ranite atat de mult de vrajmas.
Roaga-te Maicuta Sfanta si pentru aceste nevoi ale mele ( rosteste necazurile pe care le ai si dorintele pe care vrei sa ti le indeplineasca Maica Domnului).

Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh in vecii vecilor. AMIN.”

Sursa: ortodoxia.ro

loading...
4 comentarii

4 comentarii

  1. Carmen Alistar , 15 august 2016 la 2016-08-15T16:57:06+02:00

    Împărăteasa mea cea dragă, născătoare de Dumnezeu mantueste sufletul nostru și roagă pe fiul tău
    Isus Hristos și pe Dumnezeul nostru să ne binecuvânteze cu sănătate ,putere, bucurie și noroc, pe copii mei, pe nepoțica mea ,pe soțul meu ,pe ginerele meu și pe mine!
    Așa se ne ajute Dumnezeu!

  2. Matei Loredana , 5 decembrie 2016 la 2016-12-05T21:42:09+02:00

    Imparateasa mea cea draga,nascatoare de Dumnezeu mantuieste sufletele noastre si toaga te rog pe fiul tau Isus Hristos si pe Dumnezeu sa ne apere de tot ce e rau si sa ne arate calea cea buna .si sa ne pazeasca de tot ce este rau ,si sa avem sanatate.pe sotul meu pe fiica mea si pe mine .Asa sa ne ajute Dumnezeu.Amin