Randurile citite de MILIOANE DE PARINTI: SCRISOAREA TRANSANTA a unei mame catre copilul ei de 13 ani

Cand sunt mici, copiii au o alta viziune despre lume. Atunci cand acestia se fac mari si vad cum stau lucrurile, incep sa prinda aripi, insa unii prind si coarne.

Adolescentii pot intelege gresit independenta motiv pentru care au nevoie ca un parinte sa ii aduca cu picioarele pe pamant.

O mama din Statele Unite i-a dat o lectie fiului ei, pe Facebook, acolo unde a postat o scrisoare ce a devenit virala intr-un timp record. Vezi mai jos ce i-a scris femeia tanarului care si-a luat lumea in cap.

Draga Aaron,

Avand in vedere ca ai uitat ca ai numai 13 ani, ca eu sunt mama si ca nu iti doresti sa fii controlat, cred ca trebuie sa iti ofer o lectie in ceea ce priveste independenta.

De asemenea, dupa cum mi-ai spus ca iti castigi singur banii, va fi mai usor sa cumperi inapoi tot ceea ce am cumparat pentru tine in tot acest timp, de cand te-ai nascut.

CITESTE SI: SCRISOAREA unei femei abuzate. Marturisire DUREROASA: „Dupa ce am povestit familiei, m-am saturat sa aud aceste lucruri….”

CITESTE SI: Scrisoarea EMOTIONANTA a unei fetite care se pregateste de scoala, CATRE MAMA AFLATA LA MUNCA IN SPANIA

Daca iti doresti iluminat si acces la Internet, va trebui sa iti platesti partea din cheltuieli:

Chirie: 430$
Electricitate: 116$
Internet: 21$
Mâncare: 150$

In plus, va trebui sa duci gunoiul lunea, miercurea si vinerea, sa faci curat si sa nu uiti sa dai cu aspiratorul. In fiecare saptamana trebuie sa cureti si baia, sa iti gatesti mancarea si sa mentii ordinea in camera ta.

Daca nu vrei sa faci toate lucrurile astea, poti angaja o menajera, dar te va costa 30$ pe zi.

Daca vrei sa fii din nou copilul meu, in loc de un colocatar, atunci iti propunem, sa renegociem conditiile. Cu drag,
Mama”.

Scrisoarea a starnit ample controverse pe Facebook, acolo unde femeia a postat scrisoarea in speranta ca o va citi doar el si rudele sale. Din nefericire pentru copil, au vazut-o toti prietenii, iar astazi randurile femeii sunt virale.

In doar cateva ore, postarea a primit peste 85.000 de like-uri si a fost impartasita de 160.000 de ori.

Femeia a dorit sa ii transmita prin scrisoarea care a facut ravagii pe Internet ca nimic nu este gratis si ca ar trebui sa fie multumit de ceea ce are, de tot efortul pe care ea il depune pentru ca sa ii fie bine.

Sursa foto: dailymail.co.uk

loading...
test
1
Test

1 comentariu

  1. M.N. , 8 octombrie 2015 la 2015-10-08T19:32:42+02:00

    Tough LOVE!!!!
    Some times works, some times doesn’t .!!!!!
    Painful for both.