Păcatul pe care îl fac femeile în timpul sexului. Ce spun preoții?

John Hagee, un preot din SUA, a explicat care este cel mai mare păcat pe care femeile îl pot face în timpul sexului. Potrivit preotului, dacă femeile rostesc numele lui Dumnezeu în timpul actului sexual, aceasta este o blasfemie care trebuie pedepsită.

Păcatul pe care îl fac femeile în timpul sexului. Ce spun preoții?

Preotul John Hagee a folosit drept exemplu ceea ce scrie în Biblie. Mai exact, numele lui Dumnezeu nu trebuie să fie luat în van. De asemenea, chiar una dintre cele zece porunci subliniază clar lucrul acesta. „Nu există un păcat mai mare în ceea ce priveşte folosirea greşită a numelui lui Dumnezeu decât atunci când o femeie îl rosteşte în timpul sexului”, a spus preotul, potrivit realitatea.net.

Potrivit preotului, femeile care nu respectă această regulă și rostesc numele lui Dumnezeu în timp ce fac sex, ar trebui să fie pedepsite. „Dacă ar fi după mine, aş duce la închisoare orice femeie care face asta”, a mai spus preotul.

CITEȘTE ȘI: Este pacat sa te tunzi? Ce a raspuns un cunoscut preot roman

CITEȘTE ȘI: De ce Biserica Ortodoxă consideră incinerarea un păcat

Așadar, este păcat să rostești numele lui Dumnezeu în timpul actului sexual. Preotul John Hagee din SUA a explicat care este motivul pentru care se întâmplă lucrul acesta. A folosit drept exemplu ceea ce scrie în Biblie. Potrivit preotului, femeile care nu respectă această regulă și spun numele lui Dumnezeu în timp ce fac sex, ar trebui să fie pedepsite. Asta pentru că iau numele divinității în van și chiar încalcă una dintre cele zece porunci.

Deci, femeile ar trebui să evite să facă asta. Astfel, vor evita să comită un păcat, după cum susține preotul din SUA. Potrivit lui John Hagee, este chiar o blasfemie acest obicei pe care unele femei îl au. Preotul susține că dacă el ar fi cel care ar trebui să decidă ce se întâmplă cu femeile care fac asta, atunci ele ar ajunge la închisoare.

Subiect pe aceeasi tema: Afla ce se intampla daca faci sex in timpul postului

In post, pe langa faptul ca nu trebuie sa consumi anumite alimente, nu trebuie nici sa faci sex. In aceasta perioada oamenii invata cum sa isi stapaneasca anumite pofte alimentare, dar si unele dorinte trupesti. Afla de ce nu este bine sa intretii relatii sexuale in timpul postului si ce se intampla daca faci lucrul acesta.

De ce nu este bine sa faci sex in timpul postului
Daca faci sex in timpul postului, este bine ca acest lucru sa fie insotit de pocainta. De multe ori, dupa ce are loc un act sexual in post, se ajunge la sarcini nedorite, copiii conceputi in post pot suferi de anumite boli etc.

Sfantul Apostol Pavel explica in Epistola Intaina catre Corinteni ca in post “bine este pentru om sa nu se atinga de femeie. Dar din cauza desfranarii, fiecare sa-si aiba femeia sa si fiecare femeie sa-si aiba barbatul sau. Barbatul sa-i dea femeii iubirea datorata, asemenea si femeia barbatului.

Femeia nu este stapana pe trupul sau, ci barbatul; asemenea nici barbatul nu e stapan pe trupul sau, ci femeia. Sa nu va lipsiti unul de altul decat cu buna învoiala, pentru un timp, ca sa va îndeletniciti cu Postul si cu rugaciu-nea, si iarasi sa fiti împreuna, ca sa nu va ispiteasca satana, din pricina neînfranarii.

Celor necasatoriti si vaduvelor le spun: bine este pentru ei sa ramana ca mine. Daca nu pot sa se înfraneze, sa se casatoreasca. Ca mai bine e sa se casatoreasca, decat sa arda. Iar celor casatoriti, le poruncesc, nu eu, ci Domnul: femeia sa nu se desparta de barbat! Iar daca s-a despartit, sa ramana nemaritata, sau sa se împace cu barbatul sau; tot asa barbatul sa nu-si lase femeia.”

Preotul Eugen Tanasescu a spus urmatoarele lucruri in legatura cu postul: “Postul are ca rol disciplinarea omului atat în sens trupesc, cat si sufletesc. Daca vorbim de placerile trupesti, ele sunt numai o parte a problemei, dar placerile trupului pleaca din placerile sufletului, pofta începe din suflet.

Biserica recomanda postul si în latura aceasta, a placerilor, pentru ca este în sensul apostolului: lupta cu poftele. Daca noi ne credem mai destepti decat Biserica si ne facem propria randuiala de post, fara a fi într-o situatie de dezlegare, pe care Biserica o îngaduie în caz de boala, a copiilor, batranilor si alte astfel de situatii, atunci o sa primim ceea ce înfruntam, adica nimic”, a declarat preotul Eugen Tanasescu pentru “Adevarul”.

loading...
0