Ce se întâmplă dacă vezi cifra 3

Există o serie de superstiții despre numărul 13, considerat unul malefic. Nu este singurul număr care îi înspăimântă pe oameni, indiferent din ce colț al lumii ar fi.

Cifra 3, perspective inedite

Numărul 3 are mai multe conotații, iar dacă ți se întâmplă să-l vezi des soarta vrea să-ți transmită ceva.

În religia creștină, cifra 3 are o semnificația importantă. 3 este asociat cu Sfânta Treime. Cifra 3 reprezintă trinomul Tatăl, Fiul și Duhul Sfânt.

Trinitatea este un concept imposibil de înțeles de oricine. Se spune că persoanele credincioase care se întâlnesc des cu această cifră sunt protejate de Divinitate și au mult noroc în general în viață.

Cifra 3 nu are o conotație pozitivă în toate culturile. Civilizațiile antice credeau că această cifră reprezintă moartea, năpasta, greul. Unii preoți recomandă ca atunci când vedem cifra 3 undeva să ne facem cruce, pentru că Dumnezeu ne transmite prin simbolul Trinității că este alături de noi.

CITEȘTE ȘI: Ai visat o persoană care a murit? Iată ce spun superstițiile românești despre aceste vise

CITEȘTE ȘI: Superstitii romanesti mai putin cunoscute

Mai mult, cifra 3 are rădăcini bine înfipte în viața noastră. Omul e creat din trei părți: corpul, mintea și sufletul, distincte între ele, dar care fac o comuniune bună. Fără acestea trei nu am putea experimenta viața așa cum o știm, susțin ezoteriștii.

Așadar, de fiecare dată când vezi cifra 3 undeva, să te aștepți și să speri la lucruri bune.

0