Simona Halep a vorbit despre cel mai important moment pe plan profesional

Simona Halep a prezentat uni, când a venit la București, cupa pe care a cucerit-o la Paris. Campioana României s-a bucurat foarte mult, așa cum era firesc să se întâmple. Și-a prezentat cupa în fața a 20.000 de persoane.

Simona Halep a vorbit despre cele mai frumoase momente

Simona Halep a povestit că sâmbătă, pe terenul din Paris, a avut parte de cele mai frumoase momente din cariera ei. Campioana României nu vorbește prea des despre viața sa personală. În schimb, vorbește despre meciurile sale, despre tehnica sa. Prea puțin vorbește despre timpul liber sau despre cum se relaxează.

Simona a vorbit despre cea mai frumoasă secundă din viața sa. „Cea mai fericită secundă? Oare? Sâmbătă, pe terenul de tenis, bineînţeles, când am ridicat trofeul, dar, în viaţa personală atunci când s-a născut nepoţica mea.”, a declarat campioana, potrivit viva.

„Despre sport pot să spun că, la acest turneu, chiar în finală, la set şi 2-0, am simţit că dacă nu reacţionez şi nu schimb ceva, nu schimb tactica jocului, o să pierd din nou finala, aşa că am încercat să fiu mai agresivă, să merg spre fileu, să fiu mai relaxată, şi să dau importanţă fiecărui punct. Atunci am schimbat soarta meciului şi am reuşit victoria”, a mai declarat Simona Halep potrivit sursei menționată anterior.

Campioana României a făcut aceste declarații în cadrul lansării unei campanii în care este implicată.

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI: Simona Halep la Arena Națională. Tenismena le prezintă românilor trofeul de la Roland Garros

Simona Halep sosește în țară și le dă întâlnire românilor pe Arena Națională din Capitală pentru a le prezenta trofeul câștigat la Roland Garros.

CITEȘTE ȘI: Marcel Pavel, mesaj pentru Simona Halep după ce i-a cântat pe Arena Națională

CITEȘTE ȘI: Simona Halep, în România cu trofeul de la Roland Garros! IMAGINI LIVE DE LA AEROPORT
Liderul mondial va fi așteptată la Salonul Oficial al Aeroportului Internațional „Henri Coandă” de conducerea FRT și de președintele Federației, George Cosac, informează site-ul Federației.

Seara, la ora 20:00, Simona va fi prezentă pe Arena Națională, unde le va prezenta fanilor trofeul câștigat pe zgura franceză. Anunțul a fost făcut pe facebook de Andrei Nourescu, consilierul ministrului sportului Ioana Bran.

Halep a confirmat la scurt timp, pe contul personal de facebook: „Vă aștept la Arena Națională la ora 20:00! Vă mulțumesc pentru susținere”.

„Primaria Capitalei, prin Compania Sport pentru toti, în parteneriat cu Federatia Romana de Tenis, organizează luni, 11 iunie 2018, ora 20.00, la Arena Națională, în fața zonei VIP- intrarea oficială, o ceremonie in cadrul careia Simona Halep, cetățean de onoare al Capitalei, va prezenta românilor trofeul Roland Garros. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

sursă foto: hepta

loading...
test
0
Test