Se iubește Maria Constantin cu medicul ei estetician?

Maria Constantin radiază de fericire! Cântăreața de muzică populară a postat recent o fotografie care deja face înconjurul presei tabloide.

Fosta soție a lui Marcel Toader se pare că este extrem de fericită cu noua ei viață. Aceasta apare destul de apropiată de un medic estetician, iar textul din dreptul pozei ridică și mai multe semne de întrebare.

„Nimic nu e întâmplător”, a scris blonda.

Vedeta a petrecut câteva zile departe de România. Aceasta a plecat în vacanță singură, lucru neașteptat pentru toată lumea.

Maria Constantin, destăinuiri făcute la TEO SHOW

CITESTE SI: Maria Constantin a suferit de depresie

Soția lui Ionuț Jaguarul: „Am primit fotografii cu Ionuț dezbrăcat, cu o femeie în pat!”

Maria Constantin a dezvăluit cum a reacționat iubitul său atunci când a aflat că nu vor merge împreună în Sicilia.

„A fost puţin şocat prima dată. A crezut puţin la început că nu sunt singură. Nu am stat foarte mult pe telefon. Până la urmă este vorba de încredere”, a spus Maria Constantin la Antena Stars.

Ieri, Maria a povestit la „Teo Show” ce s-a întâmplat în Sicilia. Chiar dacă are o relație, aceasta nu se gândește la o nuntă momentan.

CITESTE SI: Se iubește Maria Constantin cu medicul ei estetician?

„Am stat doar câteva zile pentru că am fost singură și am zis să nu mă plictisesc. A fost o aventură, de fapt! Am vrut să experimentez și o vacanță de una singură. Voiam de mult timp să fac asta. Când mai mergi cu prietenii, trebuie să îți faci programul și după ei”.

„Am fost singură în vacanță. Asta înseamnă libertate. M-am simțit foarte bine, m-am regăsit, mi-am făcut ordine în gânduri, am ascultat muzică, m-am relaxat. Dacă nici mafioții nu m-au furat, nu mă mai fură nimeni.

M-am dus singură pentru că voiam să vizitez Sicilia. Cea mai frumoasă destinație: Sicilia. M-am decis cu trei zile înainte, am făcut rezervările și am plecat.

Nu știu dacă ma mai gândesc la nuntă. Acum aș spune nu, e totul prea recent, nu cred că aș putea face pasul ăsta acum. Dar la o relație normal că mă gândesc, e acolo cineva”, a mai declarat Maria Constantin la „Teo Show”.

Maria Constantin și Marcel Toader s-au despărțit, după ce acesta a acuzat-o că l-a înșelat. Mai mult decât atât, acesta a venit cu mai multe probe pentru a-și susține spusele. Artista a negat toate acuzațiile.

loading...
test
0
Test