EVALAUREA NAȚIONALĂ 2020

Primul mesaj al lui Cabral după ce s-a aflat că Andreea e însărcinată

Cabral va fi tătic din nou și a dorit să împărtășească această bucurie după ce toată lumea a aflat că Andreea va aduce pe lume primul ei copil.

Prezentatorul de la PRO TV a postat un mesaj emoționant pe blogul său. Acesta le-a mulțumit tuturor pentru urări în urma veștii date de soția lui.

Mesaj de la Cabral

„Sigur, sunt multe de spus. Adică… aș avea multe de spus.

Dar cred că blogul ăsta are succes tocmai pentru că n-am făcut din el o vitrină a ceea ce trăiesc eu, miezul buricului, ci am scris despre viață și oameni.

Așa că nici de data asta n-or să mă apuce sfornăitoare declarații prin care povestesc entuziasmat cât de tare este că mai vine încă un suflet la noi în familie.

CITESTE SI: Troleibuzul fantomă din București care i-a speriat pe călători! Ce a pățit o tânără când a urcat în el

Scene șocante la un spital din Piatra Neamț. Un bătrân s-a sinucis aruncându-se de la etaj

Da, e cu emoție. Da, e cu bucurie.

Și… da, acum zâmbesc. Larg.

De ce scriu postul ăsta: pentru a spune mulțumesc frumos pentru urări!

Am fost copleșiți de cele câteva mii de mesaje, urări, exclamații și țâpurituri… chestii care ne-au triplat emoțiile, vă recunosc.

Și vă mulțumim frumos pentru toate gândurile bune pe care ni le-ați transmis… și pe care vi le întorc cu mare drag. Fiecăruia în parte”, este mesajul lui Cabral Ibacka.

„Scriu dintr-o singură suflare… cu fluturi în stomac, așa cum mă trezesc în fiecare dimineață a ultimelor luni.

Ce voiam să vă zicem:”, este mesajul cu care Andreea a anunțat că va fi mămică.

Cabral si Andreea Ibacka formeaza unul din cele mai iubite cupluri din showbizul romanesc.

Povestea lor de iubire a inceput in urma cu 9 ani de zile, pe cand Andreea juca in telenovelele de la Acasa TV, iar Cabral prezenta emisiunea „Povestiri adevarate”.

De atunci si pana astazi cei doi sunt de nedespartit si se sustin la bine si la greu. Probabil ca au fost multe momente neplacute in relatia lor, insa au stiut intotdeauna cum sa puna problema ca sa fie fericiti impreuna.

0