Povestea cutremurătoare de viață a Minervei! Și-a pierdut soțul și un copil, iar viața i s-a schimbat pentru totdeauna

Gabriela Dima, cunoscută de către publicul larg drept Minerva are o poveste de viață care ar putea fi desprinsă din filme.

Cunoscutul astrolog și-a deschis sufletul la emisiunea „Totul despre dragoste” și a spus lucruri neștiute până acum publicului larg.

Născută în Hunedoara în urmă cu 60 de ani, Minerva a avut parte de o copilărie fericită până la vârsta de 9 ani. Destinul avea să i se schimbe brusc.

„Am avut o copilărie, poate una dintre cele mai frumoase. Până pe la 9 ani, când într-o dimineață începeam școala. Eram în clasa a doua. Am avut o hemoragie”.

La spital, a aflat că avea leucemie. Mama astroloagei lucra la spitalul în care a ajuns de urgență și a aflat că avea leucemie. S-a albit complet și a început periplul pe sub „steaua morții”, așa cum ziceau medicii.

A stat foarte mult timp în spital. Boala s-a stabilizat și s-a aflat că nu este leucemie, ci o boală de sânge, de sistem. A fost supusă unei operații, iar această experiență a schimbat-o definitiv.

Citește și: Alexandru Tzaicu. Povestea primului român care s-a operat singur, în premieră mondială: ”Simt o senzație plăcută, de la basin în jos”

„Am rugat-o pe mama în sala de operație. Mama a observat că nu mai am puls. M-au resuscitat și m-au băgat în celebrul plămân de fier. Acele 17 minute cât mi-au pus leucoplastul pe picior, lumea vede un tunel, o lumină. Eu am văzut o chestie pur și simplu ca un cadru de filă. Când mi-am revenit, i-am spus mamei cu cine m-am întâlnit.

Și mama mi-a zis că am visat, până după câteva luni când am văzut niște fotografii și i-am spus că o femeie m-a adus înapoi. I-am zis de bărbatul de la volan. Era bunica mamei, care murise la vârsta pe care o avea mama la vârsta la care m-am operat eu”.

Citește și: Andreea Marin a vorbit despre cele mai grele momente din viața ei: „Fericirea mea nu trebuie să depindă de altcineva”

Pe actualul ei soț l-a cunoscut în adolescență, printr-o conjunctură neașteptată. El era ofițer de aviație, iar ea avea o atracție pentru bărbații în uniformă. Tocmai se întâmplase un accident aviatic, iar Minerva era la locul de muncă al tatălui ei. Pe atunci Minerva avea 16 ani. A vorbit puțin cu domnul locotenent, apoi și-a anunțat tatăl că ea se va căsători cu el.

„Mi-au plăcut uniformele, poate și pentru că tata purta uniformă. Era un tânăr locotenent care se învârtea în jurul meu. I-am spus tatei că o să mă căsătoresc cu el. Ne-am văzut de viața noastră. Era un om foarte atent și grijuliu.

În scurt timp, a venit și dorința de a avea un copil, însă mulți ani nu a reușit să rămână însărcinată.

Minerva a înfiat doi copii, pe Mihai și pe Maria. Părinții lui Mihai au fost găsiți morți, erau diplomați. Aceasta le-a spus tot timpul ce s-a întâmplat.

„Dumnezeu ne-a deschis toate ușile. Toate aprobările, tot. Am simțit o mânuță pe obraz și era Mihai. Mi-a spus mama”, a dezvăluit Minerva la „Totul despre dragoste”.

Minerva a reușit să rămână însărcinată

Mama Mariei a murit la naștere. Avea șase săptămâni când a luat-o pe Maria, care a zâmbit când a văzut-o pe Minerva.

Când Maria avea patru ani, astroloaga a aflat că a rămas însărcinată. A venit pe lume Andrei, iar când copilul avea numai șapte luni, soțul acesteia a murit și a rămas cu trei copii.

La 17 ani, Minerva a fost din nou lovită de viață. Pe când Andrei avea 17 ani, a făcut meningită pneumococică și l-a pierdut. După acest moment greu, Minerva a început să se ocupe mai mult de astrololgie.

loading...
test
0
Test