Nadia Comăneci, primele declarații despre divorțul de Bart Conner

De câteva săptămâni circulă un zvon potrivit căruia Nadia Comăneci și soțul său, Bart Conner, nu ar mai forma o familie.

Fratele celei mai cunoscute gimnaste din lume, Adrian Comăneci, a vorbit despre acest subiect care a pus pe jar întreaga țară. Ce spune bărbatul despre zvonurile acestea.

„Am vorbit cu ea acum două zile, nu mi-a zis nimic, dar nu cred că e adevărată informația. Dacă era ceva îmi spunea ea, cu siguranță. Plus că asemenea lucruri se întâmplă în timp, n-ar avea cum să se desparta brusă, ar fi ceva mai de durată, nu de pe o zi pe alta.

Eu știu că ei se iubesc în continuare, că sunt fericiți în America. Nu știu cine ar avea interes să propage o asemenea informație, e bine că verificați așa ceva„, a declarat Adrian Comăneci pentru wowbiz.ro.

Citește și: Legatura nestiuta dintre Nadia Comaneci si Donald Trump: „Te iubesc, dar…”

La rândul său, Nadia a vorbit despre aceste zvonuri apărute în ultima vreme.

„Sunt în vacanță cu Bart și cu fiul nostru cel mic, Dylan, în Los Angeles. Nu-i adevărat nimic, nu e vorba de niciun divorț. Este ridicol să aud așa ceva”, a declarat Nadia Comăneci pentru cancan.ro.

Bart și Nadia s-au căsătorit în 1996, iar nași le-au fost Adrian și Dana Năstase

Nadia Comăneci(56 de ani) și Bart Conner, la rândul său fost campion la gimanastică, sunt stabiliți în Norman, Oklahoma. Cei doi au împreună o academie de gimnastică, unde numeroși copii încearcă să le calce pe urme.

Nadia și Bart s-au căsătorit pe 23 aprilie 1996, iar nunta a fost una fastuoasă. Nași de cununie le-au fost premierul de atunci, Adrian Năstase, și soția lui, Dana.

Nadia Comăneci a devenit cunoscută în lumea întreagă în anul 1976, atunci când a luat prima notă de 10 din istoria gimnasticii. A fost supranumită „zeița de la Montreal” și este considerată una dintre cele mai valoroase sportive din toate timpurile.

Foto: Hepta.ro

loading...
test
0
Test