Motivul pentru care Gabriela Cristea va naște mai repede

Gabriela Cristea a anunțat la Antena 1 că va naște mai repede decât data la care este programată venirea pe lumii al celui de-al doilea copil pe care îl are cu Tavi Clonda.

Vedeta i-a spus lui Capatos că a trecut prin momente extrem de grele și că starea ei de sănătate i-a dat mari bătăi de cap în cea de-a doua sarcină.

„Singurul lucru care pe mine m-a salvat a fost că am făcut aerosoli cu ser fiziologic. (…) Într-o noapte, când nu puteam să respir, Tavi s-a ridicat și mi-a zis să mă duc să beau o țuică și să vin înapoi. (…) Eu am crezut că o să mă țină și pe mine două zile, dar nu! (…)

A fost virală treabă și inițial a avut-o Victoria, dar o formă ușoară. După care Tavi a făcut o formă, dar nu la fel cum am avut-o eu. Lui i-a trecut în câteva zile”, a explicat Gabriela Cristea legat de laringita cu care a fost diagnosticată.

„Eu nasc în martie, pe undeva pe la jumătate. (…) Eu va trebui să nasc mai repede pentru că n-am doi ani între cezariene, (…) cu două-trei săptămâni mai devreme”, a mai spus Gabriela Cristea.

Asistată de medici în pauza de publicitate

Gabriela Cristea s-a încăpățânat și a vrut să prezinte în aceste condiții show-ul „Te iubesc de nu te vezi”, însă la un moment dat, în pauza de publicitate, a avut nevoie de îngrijirile doctorilor.

„Multă sănătate, doamna Gabriela, Însănătoșire grabnică, Să ai grijă de tine, Gabriela, Multă sănătate, cum de ai răcit așa tare”, sunt mesajele transmise de fani frumoasei prezentatoare, care urmează să devină mămică pentru a doua oară.

După cum se poate observa în fotografie (VEZI AICI POZA), Gabi a avut nevoie de o ședință de aerosol. Partea bună este că prezentatoarea și-a revenit imediat și a reușit să îi bucure din nou pe telespectatori cu prezența sa.

0