Mirela Vaida a dezvăluit cum a reușit să rămână însărcinată

Ani întregi, Mirela Vaida a încercat să rămână însărcinată. În urmă cu trei ani, prezentatoarea Tv a adus-o pe lume pe Carla, iar în urmă cu doi ani a devenit mama lui Vladimir.

Înainte de cele două sarcini, vedeta a încercat mulți ani să devină mamă, fără succes, însă. Astăzi, Mirela Vaida a dezvăluit cine a ajutat-o să își împlinească acest vis și i-a mulțumit în direct.

Este vorba despre Mirela, soția lui Elvis Năsturică, un cunoscut artist de muzică de petrecere. Mirela Năsturică i-ar fi dat prezentatoarei TV un sfat prețios, de care aceasta a ținut cont.

Citește și: Mirela Vaida a spus adevărul despre căsnicia ei

„Eu știu clar cum a mers la mine, că tu m-ai învățat (n.r.- Mirela Năsturică). Eram la o emisiune pe care am realizat-o împreună, de Revelion. Într-o pauză de filmare, eu ți-am zis că îmi doresc foarte mult copii și nu reușeam să rămân însărcinată.

Citește și: Mirela Vaida a spus adevărul despre căsnicia ei

Tu mi-ai zis să mă duc la Mănăstirea Țigănești, că e o maică bătrână acolo. Și ce crezi că am făcut? M-am dus și acum am doi copii. Vreau să-ți mulțumesc pentru lucrul ăsta”, a mărturisit Mirela Vaida în direct.

Mirela Vaida i-a mulțumit Mirelei Năsturică pentru sfatul pe care i l-a dat. Mirela Nasturica s-a aflat în platou cu soțul ei, Elvis Năsturică, la emisiunea „Totul pentru dragoste”.

Mirela a pierdut două sarcini înainte de a o aduce pe lume pe Carla

Mirela Boureanu Vaida a mărturisit în 2014 la emisiunea Simonei Gherghe că putea să devină mămică mai devreme, însă nu a fost să fie. Ea a explicat că a pierdut două sarcini în trecut.

„Sunt căsătorită de 5 ani. A fost mai greu. E prima dată când vorbesc despre asta. Eu am pierdut două sarcini, una dintre ele chiar anul trecut, înainte de a intra în direct şi prima chiar pe scena teatrului. A fost o dramă atunci. Foarte mulţi colegi de breaslă mă întrebau, mă acuzau că muncesc foarte mult. Oamenii nu ştiu că înainte de a fi o persoană publică eşti om şi ai şi tu vulnerabilităţile tale.

Chiar dacă mergeam seara acasă şi plângeam şi dimineaţa mergeam la medic să fac aspiraţie şi tot ce se face în cazul unei pierderi de sarcină, eu mergeam la muncă şi nu am dorit să mă plâng. Medicii mi-au spus că trebuie să mă gândesc că uneori corpul elimină tot ce nu e bun şi că va veni vremea când Dumnezeu îmi va da un copil sănătos.

Poate a fost mai bine aşa… bine că nu a fost mai grav. Acum, pot vorbi despre asta pentru că am trecut de primele 20 săptămâni şi sper să fie totul bine şi să-mi strâng fetiţa în braţe şi să mă bucur. Atunci când a apărut ştirea că sunt însărcinată nu ştia nimeni din familie.
A fost foarte greu pentru ai mei. Au aflat de la televizor şi a fost foarte greu pentru că şi eu mai aveam nevoie de confirmări de la medici”, a dezvăluit Mirela Boureanu Vaida la Acces Direct, pe vremea când era însăcinată cu Carla.

loading...
test
0
Test