Mirabela Dauer, cu ochii în lacrimi: „Recuperarea e mai grea…”

În urmă cu câteva luni, Mirabela Dauer și-a îngrijorat fanii. Vedeta a ajuns de urgență la spital, iar medicii au fost nevoiți să o lase doar cu un rinichi, deoarece al doilea rinichi nu mai funcționa deloc. De atunci, Mirabela a fost o persoană discretă.

Citește și: Mirabela Dauer, trădată de persoane dragi: „Unii au stat pentru beneficii…”

Astăzi, Mirabela a vorbit despre momentele grele prin care a trecut. Se pare că recuperarea este mai grea după intervenție.

Citește și: Mesaj îngrijorător de la spital. Ce a transmis Mirabela Dauer

Recuperarea e mai grea, eu am spus-o: aveţi grijă de voi. Sunt o persoană care de două ori pe an îşi face analizele. M-a lovit trenul, m-a lovit și nu m-a omorât, am fost foarte puternică şi Dumnezeu a fost cu mine, acum puteam să nu mai fiu aici în platou.

Nu am vrut să plec în vacanţe, Dumnezeu m-a atenţionat şi eu nu am mers în vacanţă, am stat să îmi fac nişte investigaţii. Acum mă bucur de orice. Viaţa e aşa de frumoasă şi e păcat să o pierzi aiurea, din prostia noastră. Nu există nu am timp” a declarat Mirabela Dauer în emisiunea „La Măruță”.

Zilele trecute, Mirabela a recunoscut faptul că mulți oameni s-au folosit de numele și de faima acesteia

Cred că m-am învăţat minte… Eu iubesc foarte tare oamenii. Nu că aş avea 100% încredere în ei, dar eu, neavând o familie mare, simt nevoia să am lângă mine oameni. Mă rog, oameni… (…) (Unii au stat – n.r.) pentru beneficii, dar nu neapărat materiale, ci de imagine, de relaţii, nu ştiu dacă neapărat de bani…

Poate, la un moment dat, şi de bani. N-am vrut să merg prea departe, pentru că pe mine mă amărăşte chestia asta. (…) Nu ai cum să selectezi oamenii. Cei care nu sunt sinceri sunt foarte buni actori şi ai încredere în ei…”, a spus Mirabela Dauer pentru emisiunea „Star Chef”.

loading...
test
0
Test