Mărturisirile făcute de Elena Udrea după ce a fost eliberată

Elena Udrea a fost eliberată în seara de Ajun. Iubitul ei, Adrian Alexandrov a scris că acesta este cel mai mare dar de la Moș Crăciun pentru fiica lor, Eva.

Fostul ministru al Turismului a vorbit despre perioada de detenție și a lămurit o serie de lucruri despre care s-a scris în ultimele luni de zile.

„A fost o surpriză faptul că am fost ridicată de pe stradă, în public. Avocaţii informaseră Interpolul unde locuim, ce facem. Nu ne aşteptam să fim ridicate de pe stradă. Eram cu copilul pe stradă când s-a întâmplat. Era prima ieşire cu bebeluşul la plimbare”, îşi aminteşte Elena Udrea .

„Pentru mine a fost traumtizant. Mă gândeam că nu am plâns în toată viaţa mea cât am plâns în prima lună acolo, gândindu-mă la copil şi la faptul că era singur acasă, mă rog, fără mine.

Sunt condiţii de puşcărie. Nu există regim preferenţial cum am văzut că s-a scris. Nu există aripă VIP, există o singură puşcărie pentru femei, unde stă toată lumea”, a spus Elena Udrea, conform romaniatv.net.

„Am preferat să îl văd doar de câteva ori. Nu am vrut să riscăm să se întâmple ceva cu bebeluşul”, mai spune Elena Udrea precizând că nu a avut restricţii de a-şi vedea copilul

Mesajul lui Alexandrov

„În urmă cu 2 saptămani, postam un mesaj prin care îl rugam pe Mosu’ să o aducă acasă pe Elena, pentru a petrece sărbătorile împreună, alături de fetița noastră, fiind primul ei Crăciun de când a venit pe lume. Nu mi-am pierdut speranța și se pare că exact în seara de Ajun, Elena vine lânga noi, acasa.

Magia Crăciunului e tăcuta, nu o auzi… dar o simțim❤️
Dumnezeu ne iubește🙏

Mulțumesc tuturor pentru încurajari și susținere, și vă doresc Sărbători Fericite!”, a transmis Adrian Alexandrov.

loading...
0