Magda Vasiliu îl atacă pe Raed Arafat în cazul Busuioc. Ce ar fi omis medicul

Magda Vasiliu a ieșit în public cu un mesaj destul de dur pentru medicul Raed Arafat, în urma explicațiilor date de acesta în cazul Florin Busuioc.

„Ce-mi plac mie politicienii ăștia care în momentul în care o persoana publică are probleme, sar instant cu explicații, soluții etc….

Mă uit la R. Arafat vorbind despre Busu și-mi aduc aminte cum m-au sunat și pe mine atunci cand n-am mai putut și am făcut publică situația incredibilă în care mă aflam. De parcă până la mine nu mai fusesera sute de mame cu copii bolnavi puse la pământ de legile lor tâmpite.

Sigur nu le-a sunat nimeni. Sper din tot sufletul ca Busu să fie bine, să-și revină. E un reper în România…. Și mai sper că dl Arafat să verifice dacă e adevarat că șeful de la Cardiologie din Craiova și-a închis telefonul ca sa nu fie solicitat.

Și să mai verifice de ce în Craiova doar un singur medic poate face intervenții de genul celei care i-a salvat viața lui Busu. Daca-și închidea și el telefonul?!? Apoi, să vină să vorbească…. Sau, să vorbeasca dl Arafat & Co despre toți pacienții, nu doar despre cei care apar la tv. Multă sănătate și putere lui Busu, pentru că, în fond, asta conteaza acum cel mai mult”, a scris Magda Vasiliu pe pagina ei de Facebook.

CITEȘTE ȘI: Sora lui Busu confirmă îngrijorările: „Lupta va fi lungă!”

Prima reacție a fiului lui Busu, după ce actorul a făcut infarct: „Am aflat de la mama…”

Natașa Raab, mesaj emoționant pentru Busu, de pe patul de spital: „În fiecare seară murim câte un pic…”

loading...
test
0
Test