Luana Ibacka, despre divorțul de Cabral

Luana Ibacka a fost căsătorită cu Cabral. Cei doi au împreună o fetiță. Însă, la un moment dat au ajuns la concluzia că este mai bine ca fiecare să o ia pe un drum diferit. Mai jos vei găsi declarația ei în legătură cu acest subiect.

Luana Ibacka a spus totul despre divorțul de Cabral

Luana Ibacka și Cabral au format un cuplu. S-au întâlnit în cadrul unui casting, s-au plăcut, au format un cuplu și s-au căsătorit înainte să vină pe lume fiica lor. Au fost căsătotiți și au împreună o fată. Însă, la un moment dat au decis ca fiecare să o ia pe un drum separat.

Cei doi au împrenă o fată care acum are 16 ani. Divorțul a fost un moment dificil. Luana a povestit că a suferit, a plâns, au fost și gelozii. Acum, Cabral este căsătorit cu Andreea, despre care Lauana a spus că o place. Iată mai jos ce a declarat femeie în legătură cu divorțul și nu numai.

„Între noi doi era o diferenţă de vârstă de 10 ani. Am eu o preferinţă să fie bărbaţii mai tineri. L-am întâlnit pe Cabral la un casting, ne-am plăcut imediat şi am rămas împreună. În 2002 am rămas gravidă şi ne-am căsătorit când eram însărcinată. Aveam 36 de ani atunci. Ne-am iubit, dar la un moment dat, ne-am dat seama că ne dorim altceva, n-are nici legătură cu vârsta. S-a deschis o altă lume pentru el, a trecut dintr-o zonă în care era o persoană îngrădită într-alta în care zbura. Eu, iubindu-l, l-am lăsat să plece.

Am suferit, am plâns şi au existat şi gelozii. Mie îmi place mult de actuala soţie a lui Cabral, de Andreea. Este pentru el. M-a deranjat că am fost etichetată ca fostă soţie a lui Cabral”, a spus Luana Ibacka, potrivit one.ro.

loading...
test
Taguri: , ,
0
Test