La șase ani de la divorț, Iulia și Mihai Albu au făcut pace. Cei doi se înțeleg mai bine, de dragul fiicei lor, Mikaela, după ce o perioadă de timp nu și-au vorbit deloc.

Cei doi dezvăluit cum a decurs viața lor de după divorț.

„Am o relaţie relativ bună cu fosta mea soţie. Ne vedem de creşterea copilului. Programul de vizită a rămas cel stabilit de instanţă. De sărbători, va fi la mine în al treilea weekend şi împreună vom încerca să facem tot felul de lucruri frumoase. Mikaela e deja mare acum, vorbim la telefon şi ne înţelegem de minune”, a mărturisit Mihai Albu pentru click.ro.

Iulia Albu a fost nevoită să o ia de la zero după divorț și a dezvăluit ce făcea în timpul căsniciei cu designerul de pantofi.

„Am renunţat la tot, la cariera în avocatură, m-am apucat de altă facultate, am luat-o de la capăt. Eu lucrasem deja ani de zile, mai puţin la vede­re, pentru câteva branduri de modă, dar în momentul în care am decis să devină pu­blic totul am renunţat la tot, inclusiv la viaţa mea persona­lă şi la familia mea.

Citește și: Iulia Albu, despre căsnicia cu Mihai Albu: „Pentru viața mea, nu consider că…”

Separa­rea de fostul soţ nu a fost o problemă. A fost o problemă faptul că m-am trezit din-tr-odată într-o situaţie în care pur şi simplu nu am mai avut nimic şi a trebuit să o iau de la zero. Nu mi-am pus nicio­dată problema că ar trebui să am un cont pregătit pentru orice eventualitate şi a trebu­it, în primele luni după divorţ, să trăiesc din foarte puţini bani.

Şi mi-a fost foarte greu. Tocmai intrasem la facultate şi, deşi am intrat prima, am fost şi bursieră, a trebuit să o plătesc, pentru că era a doua facultate făcută la stat. Dar asta m-a impulsionat şi, după două luni, am luat primul meu job plătit foarte bine, după care au ur­mat Kanal D şi alte contrac­te.

Pentru mine, oricum lu­crurile astea s-au întâmplat într-o altă viaţă. Fiecare om are convingerile şi drumul lui în viaţă. Acum, eu îi mulţumesc pentru divorţ. În fiecare zi când mă trezesc, zic: Doamne, mulţumesc pentru asta! Dar momentul acela a fost traumatizant. Te trezeşti singur”, a declarat pentru viva.ro, Iulia Albu.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.