Experiența neplăcută pe care Gabriela Cristea și Tavi Clonda au trăit-o în vacanță

Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au bucurat de câteva zile de vacanță împreună cu micuța lor… sau nu? Cei doi au spus prin ce experiență au trecut.

„Am fost în vacanţă în Turcia, am fi vrut să mergem în Grecia. În primul an am zis să mergem cu avionul, că e mai comod pentru copil. A fost tare frumos, dar nu mai mergem. Am stat la un resort, unde aveai totul la-ndemână.

Nouă ne place să vedem mai multe plaje, să ecplorăm, să nu stăm într-un singur loc. A fost bine, Victoria a fost super fericită. La întoarcere am avut întârziere vreo oră, am stat prin aeroport, a fost complicat, toată lumea era ruptă de oboseală.

Erau nişte oameni în vârstă care voiau să doarmă şi fiică-mea făcea gălăgie”, a povestit Gabriela Cristea în emisiunea „Prietenii de la 11” de la Antena 1, acolo unde a fost însoțită de Tavi Clonda și de fiica lor, Bella Victoria Margot.

Gabriela, o mămică fericită

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au devenit părinți cu aproape un an în urmă. Micuța Victoria a adus bucurie în viețile celor doi. Sunt fericiți împreună, iar lucrul acesta se vede. Acum, cei doi își doresc să facă și cununia religioasă.

Fericitul eveniment este programat pentru toamna acestui an, însă data nu a fost încă dezvăluită. Acum, Gabriela a vorbit emoționată despre fiica ei.

A spus că trece foarte repede timpul, iar micuța Victoria crește. Trec foarte repede anumite clipe. Și se emoționează gândindu-se la asta. Declarația îndrăgitei prezentatoare o găsești în rândurile care urmează.

„Acum în perioada aceasta e foarte guralivă, energică, mă întreb unde e bebelușul acela care nu făcea nimic. Mi se pare că trec foarte repede aceste momente. Îmi dau și lacrimile când mă gândesc la asta”, a spus Gabriela Cristea în cadrul unei emisiuni, potrivit libertatea.

De asemenea, Gabi Cristea a vorbit și despre concediul pe care l-a petrecut la mare, recent, alături de fiica sa. A declarat că ea nu știe să înoate, dar i-ar plăcea ca fetița ei să nu se teamă de apă. De aceea, a luat măsuri astfel încât micuța Victoria să nu se teamp de apă. Vedeta a spus că de când fetița sa avea o lună, ea a făcut des băiță cu colăcelul.

„I-a plăcut foarte mult, am ținut în mod deosebit să îi placă apa, pentru că eu nu știu să înot, nici acum matură. Eu de la o lună, am pus-o în cădiță cu colăcel, mi-am dorit mult să îi placă apa, am vrut să nu aibă această temere, ea de atunci a făcut aproape în fiecare zi băiță cu colăcelul. Îi spuneam că mergem la spa”, a mai spus prezentatoarea TV, potrivit sursei anterior menționată.

loading...
test
0
Test