„De ce?” – Melodia cu care Andra a strâns peste 200 de milioane de vizualizări, necunoscută în România – VIDEO

Andra. O artistă după care suntem înnebuniți cu toții, dar despre a cărei succes știm prea puțin. De pildă, aveați habar că una dintre melodiile nepromovate la noi ale cântăreței are peste 200 de milioane de vizualizări pe Youtube? Probabil că nu, căci piesa respectivă abia s-a auzit la noi deși a apărut în 2017.

Andra continuă să surprindă, iar succesul ei a devenit unul internațional. Una dintre melodiile sale, „Why” (De ce?) a atins un record absolut pentru un artist de la noi. Piesa ei este o mare necunoscută pentru românii ascultători de muzică mioritică, dar face furori prin afară.

Melodia cântăreței are 201,000,000 vizualizări pe Youtube și este una dintre piesele cu care artista a spart gheața peste granițe. Îți prezentăm mai jos videoclipul melodiei cu care artista noastră a reușit să cucerească o Europă întreagă.

Cine e Andra

Alexandra Irina Măruță (n. Alexandra Irina Mihai, la 23 august 1986, Câmpia Turzii) cunoscută mai bine sub numele de scenă Andra, este o vedetă de televiziune[2] și cântăreață română de muzică pop, și R&B. Primul său disc single, Andra îl lansează în anul 2001, la doar 14 ani, menținându-se pe primele locuri de la debut până în prezent, în cadrul Romanian Top 100.]

Începându-și cariera muzicală de la vârsta de 7 ani, aceasta a avut prima sa interpretare la un concurs muzical intitulat Tip Top Minitop în calitate de invitată, interpretând piesa lui Whitney Houston I Will Always Love You.

Pe lângă muzica pop, aceasta cânta alternativ și muzică populară, drept pentru care a mers la un concurs intitulat Pe fir de baladă la vârsta de 9 ani, ce avea loc la Târgu Jiu.

După ce concursul s-a finalizat, Andra nu a reușit să obțină unul din primele trei locuri, însă a câștigat o mențiune. La vârsta de 11 ani, aceasta a participat la alt concurs intitulat Festivalul Concurs de Interpretare Folclorică Toamna Arieșeană unde de această dată a câștigat primul loc.

Pe lângă concursurile de muzică populară aceasta a mers și la concursuri de muzică ușoară, câștigând numeroase premii. De atunci și până azi am realizat ci toții că suntem contemporani cu o mare artistă.

Iată succesul melodiei de 201 milioane de vizualizări:

1

1 comentariu

  1. Ma numesc camarascu lenuta , 5 august 2018 la 2018-08-05T14:01:36+02:00

    Nu sunt fan Andra nu știu linia melodica a piesei mă duce la altceva cunoscut .vocea Andrei e lucrată nu are licărire de talent ci doar de o voce lucrată mult timp toate notele ieșeau pe nas acum sa mai lucrat pentru perseverenta 10 pentru talent offf