Cristina Ich a fost cerută în căsătorie: „Se întâmplă minuni”

Cristina Ich a devenit una dintre cele mai cunoscute vedete din România în urma pictorialelor, dar și în urma filmulețelor alături de Bromania. Astăzi, aceasta a dezvăluit că tocmai a fost cerută în căsătorie de către iubitul său.

Aflată în vacanță în Mexic alături de iubitul său, vedeta a primit inelul de logodnă de la acesta, într-un cadru de vis. Aceasta crede că în Tulum, acolo unde au mers ei, se întâmplă minuni.

„Da, s-a întâmplat şi minunea mult aşteptată! În Tulum se întâmplă minuni! Şi da, am fost cerută în căsătorie şi am zis „da”!”, a spus Cristina Ich.

De asemenea, tânăra vedetă a dezvăluit şi de ce nu îi arată faţa iubitului ei. „Nu-l arăt nu pentru că ar avea vreo 80 de ani. Nu-l arăt că este atât de frumos, că nu aş vrea să mi-l ia alta. Adică mai întâit să ajung eu la altar şi pe urmă. Poate vi-l arăt”, a mai spus Cristina Ich.

Cristina Ich are o relație de mai multă vreme cu Cătălin. Cei doi s-au oprit la un moment dat și au purtat o scurtă conversație.

Apoi s-au îmbrățișat precum doi porumbei, după care tânărul i-a sărutat fruntea.

După câteva secunde, acesta a îngenuncheat și fără să-i îi pese că îl vede toată lumea, a cerut-o de soție. Cristina Ich a rămas mută de uimire. Probabil că a fost prima oară când s-a trezit într-o astfel de situație.

Toată povestea avea să se termine brusc deoarece, conform celor de la CANCAN, nu a fost o cerere în căsătorie în adevăratul sens al cuvântului, ci o glumă între prieteni, căci cei doi sunt doar buni amici și își permit astfel de glumițe.

„Indiferent de ceea ce s-a întâmplat între noi şi chiar dacă nu mai suntem împreună, vreau să ştie toată lumea că te iubesc, te-am iubit şi te voi iubi mereu şi nu există explicaţie. Da, am greşit şi îmi asum”, scria Cristina ICH, la momentul respectiv, într-o postare despre fostul partener.

Cristina s-a alăturat juraților de la „Bravo, ai stil”, unde a fost cucerită de o concurentă.

Citește și: Bravo, ai stil: Cristina Ich, cucerită de Alexandra

0