EVALAUREA NAȚIONALĂ 2020

Bursucu a devenit astăzi tată de fetiță: „Sunt încă în stare de șoc”

Bursucu și logodnica sa, Andreea, sunt în culmea fericirii. Colegul de platou al lui Teo a devenit tătic astăzi pentru prima dată. Andreea a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, care a primit nota 10 la naștere.

Micuța a cântărit 3, 150kg la naștere, iar Bursucu simte o bucurie de nedescris. Acesta a vorbit despre acest moment:

Citește și: Roxana Ciuhulescu a născut, chiar de ziua soțului său

„Sunt foarte fericit, sunt încă în stare de șoc, abia pot să vorbesc, e bucurie greu de descris… Au fost 20 de minute, de la momentul în care am ajuns cu Andreea la recepția spitalului și până la momentul în care a venit pe lume fetița noastră.

Abia aștept să o țin în brațe, să schimb scutece, să îi fac băiță!”, a spus Bursucu pentru wowbiz.ro.

Cum a aflat Bursucu vestea că va fi tată

În urmă cu câteva săptămâni, Bursucu a dezvăluit că a avut mari emoții atunci când logodnica sa i-a dat vestea cea mare.

„Îmi doream foarte mult sa devin tată, vorbisem cu Andreea că e momentul… Surpriza mi-a fost făcuta de Sfântul Andrei, chiar de ziua onomastica a iubitei mele. Ea îmi așezase ecografia într-o cutie, mi-a spus:

Citește și: A născut Roxana Dobre!

Vezi că ai ceva pe masă. Eu am deschis cutia si am găsit acolo o poză cu un bob de fasole. Nu știam ce să cred, dacă să plâng de bucurie sau să râd! Când mi-am dat seama că e real, că nu e o glumă, aveam ochii în lacrimi. Deși îmi spuneam în sinea mea că nu trebuie să plâng. Să devii părinte este cel mai frumos lucru care ți se poate întâmpla”, spune atunci colegul lui Teo Trandafir.

Acesta se iubește cu Andreea din anul 2012 și și-au dorit să țină viața privată departe de viața publică.

Tot astăzi, și Roxana Ciuhulescu a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, chiar de ziua soțului său. Pentru fosta prezentatoare TV este al doilea copil.

0