Ariana Grande, depistată cu sindromul post-traumatic

Cântăreața de muzică pop Ariana Grande suferă de sindrom post-traumatic. Artista nu și-a revenit nici în ziua de azi după atacul terorist de la Manchester Arena.

Este un subiect sensibil pentru Ariana Grande. Cântăreața în vârstă de 24 de ani a spus că în urma atacului are simptome de stres post-traumatic.

„Este greu să vorbeşti despre asta pentru că atât de mulţi oameni au suferit o pierdere atât de grea (…). Simt că nici nu ar trebui să vorbesc despre propria mea experienţă – că nici nu ar trebui să spun ceva.

Nu cred că voi şti cum să vorbesc vreodată despre asta fără să plâng”, a declarat Grande pentru Vogue.

Grande și-a făcut în luna mai un tatuaj în memoria victimelor atacului terorist. E vorba despre o albină, adică simbolul orașului Manchester, alături de cuvântul „forever”.

Pe 22 mai 2017 a avut loc un atentat terorist în Manchester la scurt timp după ce Ariana Grande a terminat concertul susținut în fața a mii de fani. Atentatul sinucigaș a făcut 22 de victime.

Premierul britanic, consternat de atentatul din mai 2017

„Nu e prima dată când Manchesterul este vizat de atacuri, dar e cel mai grav de până acum. Autoritățile lucrează pentru a stabili detaliile.

Aseară la 22:30 a avut loc o explozie pe Arena Manchester, în apropiere de Gara Victoria. Teroristul a ales în mod voit locul și momentul pentru a produce cât mai multe victime.

CITESTE SI: Kate Middleton nu mai poate purta toate bijuteriile Prințesei Diana

Alt scandal la casa regală! Prințul Charles: „Harry, eu nu sunt tatăl tău adevărat!”

Explozia a coincis cu finalul unui concert pop, la care au participat numeroase familii. Acest atac iese în evidență pentru că a vizat copii și tineri lipsiți de apărare, care ar fi trebuit să se bucure de o noapte memorabilă.

Pe lângă atacator, alte 22 de persoane au murit. Cei răniți sunt tratați în 8 spitale din Manchester. Printre cei uciși și răniți sunt foarte mulți copii și tineri. Încercăm să înțelegem ce minte bolnavă a ales să atace copii.

Poliția crede că e vorba de un singur atacator. Trebuie să aflăm dacă a avut complici sau nu. Poliția va primi toate resursele necesare pentru a definitiva ancheta. Nu putem publica identitatea atacatorului.

Medicii și asistentele s-au luptat pentru a salva viețile victimelor. Am sporit patrulele înarmate inclusiv la Londra.

La Manchester, în preajma Arenei, rămâne în vigoare un perimetru de securitate, iar Gara Victoria rămâne și ea închisă. Vă rog să vă gândiți la cei care trec prin îngrijorări greu de exprimat. Nivelul de alertă rămâne același.

Primarul din Manchester și reprezentanții serviciilor de urgență au sprijinul nostru”, a fost prima reacție a premierului Theresa May pe 22 mai 2017.

0