Anamaria Prodan, singură la căpătâiul mamei sale. Sora ei, în America, soțul, în Qatar

Anamaria Prodan a fost aproape de mama ei când a murit. A fost lăsată singură la necaz. Sora ei, Anca, a plecat în America după ce a văzut că mama ei s-a simțit mai bine, iar soțul, Laurențiu Reghecampf este în Qatar cu meciurile de fotbal.

Prin urmare, tot necazul a căzut pe Anamaria Prodan, care e consolată în aceste momente de colegii de breaslă ai Ionelei și de prietenii cu care a comunicat în ultimele zile și ore.

Anamaria Prodan trece prin momente grele

De altfel, impresara a postat și un mesaj extrem de emoționant pe Facebook după ce s-a aflat că mama ei s-a stins din viață.

CITESTE SI: Mărturisirea uluitoare făcută de Florin Condurățeanu înainte de moartea Ionelei Prodan. A avut dreptate jurnalistul?

Mesajul Anamariei Prodan după moartea mamei sale: „Tu nu ai murit!”

„TU NU AI MURIT! SI NU O VEI FACE VREODATĂ ! TU AI FOST ȘI VEI RĂMÂNE FORȚA VIEȚII MELE!!!TU EȘTI ICOANA VIEȚII MELE! ȘTIU CA ACOLO UNDE AI PLECAT, VEI CONDUCE CORUL ÎNGERILOR IAR VOCEA TA VA RĂSUNA MULT MAI TARE ȘI MAI FRUMOS IN TOT RAIUL ȘI IN INIMA MEA! DRUM BUN IUBIREA VIEȚII MELE!

Când viața greu te va ncerca
Și n suflet teama ți va ploua
Prieten drag, tu nu uita …
Speranța moare ultima !

Nu te lasă încovoiat
De drumul greu, întortocheat
Ce soarta ți l așterne n fata
Nu i fa pe plac la șugubeață !

Ridica fruntea către cer
Doar DUMNEZEU nu i efemer
In rest toate sunt trecătoare
Pe a omului vieții cărare!

Om ireprosabil, om pur si minunat, om bun si simplu, om incarcat de daruri. Minune de la Dumnezeu! Ai fost un artist emerit, un om fara egal, de o bunatate si o simplitate incredibila. Ai sadit in inimile romanilor clipe de neuitat si i-ai bucurat ani de zile cu vocea ta inegalabila.

Ai avut un har nepereche si ai reusit, astfel, sa faci o intreaga lume sa te iubeasca si sa te respecte.

Pentru noi ai fost cea mai buna mama, pentru poporul roman ai fost bun national! In inimile oamenilor, pe care i-ai iubit si bucurat cu vocea ta, nu vei muri niciodata! Ai fost, esti si vei ramane ingerul nostru pazitor!

Te iubim si te vom iubi mereu!
Mama noastra, artistul preferat al dumneavoastra! Putem plange, stiind ca a plecat, sau putem zambi, stiind ca a trait cu adevarat!”, este mesajul Anei.

loading...
test
0
Test