Teo Trandafir, UMFLATA si VANATA. „Am suferit o interventie chirurgicala foarte complicata!”

Dupa procedura chirurgicala, fata lui Teo Trandafir s-a umflat si s-a invinetit. Chiar daca nu si-a revenit complet, Teo nu a lipsit din emisiunea Teo show.

„Vineri am suferit o interventie chirurgicala foarte complicata. Ma simt bine, voi arata mai bine in cateva zile.

Vineri dupa emisiune m-am dus, mi s-a intamplat asta. Aveam o masea de minte care se dusese foarte adanc. Norocul nostru a fost ca doctorul meu asculta tangouri.

A fost senzatie. Am plecat acasa la ora 22:00 fericiti. Maine o sa fiu foarte bine. Sa nu va faceti griji pentru mine”, a povestit Teo Trandafir, in direct.

Teo este bine acum! Interventia a avut loc anul trecut, dar de abia acum s-a hotărât să ne vorbească despre aceasta experiență.

Știrea următoare: EXCLUSIV! Teo Trandafir ne-a dezvăluit marele secret! Iată CU CINE petrece sărbătorile

Teo Trandafir a ales anul acesta să plece din București pentru a petrece sărbătorile de iarnă, deși în planurile sale inițiale vedeta de televiziune se gândea să rămână acasă.

Teo ne-a dezvăluit marele său secret din bucătărie

Împreună cu fiica sa, Maia Trandafir, Teo a plecat astăzi în vacanță și ales să colinde țara. Vedeta n-a uitat nici de cei peste 3 milioane de oameni care o apreciază pe Facebook și înainte de plecare le-a oferit un secret din bucătăria sa.

O rețetă marca Teo pe care a împărtășit-o cu fanii ei pe Facebook.

Reteța specială a lui Teo pentru masa de Crăciun

Chiar înainte de plecare Teo a gătit p rețetă specială pentru masa de Crăciun, pe care o puteți afla de aici.

Dupa un an lung, Teo a luat o mică vacanță, dar nu va râmâne departe de telespectatorii Kanal D. Emisiunea Teo show are două ediții speciale, una de Crăciun, pe 25 decembrie și o alta în noaptea de revelion 2018.

VIDEO – Teo Trandafir – Mesaj pentru prietenii săi de pe Facebook

Taguri: ,
0