Nelu Ploieșteanu, prima apariție după ce și-a pierdut băiatul

Nelu Ploieșteanu nu poate trece peste despărțirea de fiul său bolnav. Acesta a povestit câteva lucruri pe care lumea nu le-a știut până acum, adevărata dramă pe care a trăit-o după.

„Eu niciodata nu m-am ferit cand am fost suparat sau amarat. Am fost mereu sincer. Eu o sa cant si nu mor de foame. Baiatul meu nu e vedeta. Nu mi-a dat nimeni niciun ban, niciun leu. M-au ajutat ginerii, fetele mele.

Dar nici un lautar nu mi-a dat nimic. Nu mai vreau ca baiatul meu sa fie subiect de discutie. Eu m-am descurat singur. Nu mi-a dat nimeni niciun ban.

Nu am avut nevoie, m-a intrebat Maria Carneci, dar nu a fost nevoie”, a mărturisit Nelu Ploieșteanu la un post de televiziune.

Ce decizie a luat Nelu Ploieșteanu după ce și-a condus fiul pe ultimul drum

Vestea că fiul lui Nelu Ploieșteanu a plecat a căzut ca un trăznet în familia artistului. Soția acestuia și copiii nici acum nu își pot imagina că nu mai este printre ei Mihăiță.

După ce timp de o lună a stat numai în spital, Mihăiță a murit. După moartea sa, însă, un lucru bun a apărut în familia Ploieșteanu. Cei doi soţi, Nelu și Elena, se pare că s-au împăcat, după ce durerea i-a unit.

CITESTE SI: Giani Kiriță se autodenunță: „Am furat două din camera lui Mister!”

A pus o cameră de supraveghere unde dormea fetița. Ce au surprins părinții e uimitor

În urmă cu câțiva ani, artistul de muzică de petrecere a plecat de acasă, după ce soția sa a aflat că are o amantă. Însă, după ce Mihai ne-a părăsit, totul s-a schimbat în viața celor doi soți greu încercați de soartă.

Andrei Mihalache, vărul lui Nelu Ploieşteanu, a vorbit despre durerea cunoscutului artist.

Vărul lui Nelu Ploieşteanu a fost rugat de însuşi marele lăutar să vorbească în numele său pentru emisiunea „Răi Da’ Buni”. Bărbatul a povestit cu lacrimi în ochi momentele prin care trece Nelu Ploieşteanu în prezent. CITEȘTE AICI DECLARAȚIILE

loading...
test
0
Test