Natașa Raab trece prin momente grele

Actrița Natașa Raab trece prin momente grele. Soțul ei, care suferă de cancer, va fi din nou operat. Și actrița a suferit de această boală. La fel și tatăl ei, care s-a stins din viață după ce a pierdut lupta cu cancerul. Acum, Natașa Raab trece prin momente dificile deoarece soțul ei va fi operat pentru a doua oară. Boala a recidivat.

Natașa Raab, clipe dramatice

Soțul actriței a fost diagnosticat anul trecut cu cancer al vezicii urinare. De atunci se luptă cu teribila boală.

„Cred că în viață te poți indrăgosti de mai multe ori, dar de iubit, iubești o dată sau poate niciodată. Cred că sunt privilegiați cei care află care este gustul și culoarea iubirii. Poate să fie o cruce pe care o duci, sunt în multe romane. Mi-a intrat în sânge, este valabil și la femei, si la barbati. Cand este greu unuia sau altuia trebuie să fii acolo, că e omul lângă care ai ales să îmbătrânești”, a spus actrița, potrivit romaniatv.net.

CITEȘTE ȘI: Ultimul interviu cu Ionela Prodan: „L-am văzut pe Iisus. Ardeam”
CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV. Elena Merișoreanu face dezvăluiri în premieră despre moartea Ionelei Prodan. Ce au făcut fetele artistei pentru ea și nu știa nimeni

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV. Mioara Velicu, îndurerată de moartea Ionelei Prodan: „Mi-am pierdut și eu mama și știu cum e”. Cum și-o amintește pe cântăreață

De-a lungul timpului, actrița a trecut prin mai multe încercări. Tatăl ei a murit după ce a pierdut lupta cu cancerul. Tot din cauza teribilei boli, actrița nu a putut să devină mamă.

Cu 18 ani în urmă, când Natașa făcea tratamente pentru a avea unn copil, a aflat că suferă de cancer. „Am făcut multe tratamente și ultima șansă s-a dus în 2000 când m-am luptat și am învins cancerul, am făcut operație care mi-a luat și ultima șansă de a face. Abia începuse moda cu inseminările in vitro și a trebuit să fac acest lucru. Fiind nevoită să fac histerectomie, s-a dus și ultima șansă. Cine are, să-i trăiască… de aia sunt atât de mămoasă și la propriu, și la figurat”, a mai spus actrița, conform aceleiași surse, menționată anterior.

Taguri: ,
0