Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a transmis un mesaj dureros în urma morții Stelei Popescu, la un post de televiziune.

„Niciodată nu ne-am gândit că o vom pierde. Pierderea m-a șocat total. Știți, noi toți cunoaștem istoria vieții ei, știu prin ce a trecut, cum și-a adunat mama și tata, tatăl ei semăna în Serbia.

Toată bucuria ei, tot ce a dat ea, a dat din suflet. A trăit cu foarte multe lipsuri în copilărie. Nu îi era frică de boală.

CITEȘTE ȘI: Alexandru Arșinel, absent de la înmormântarea actriței Stela Popescu? Ce a declarat marele actor

Dezvăluirea ISU: Ce anunța apelul la 112 privind moartea Stelei Popescu

Alexandru Arșinel, dezvăluiri în premieră. Când a murit de fapt Stela Popescu

Stela Popescu și-a pierdut marea iubire în urmă cu 19 ani. De ce nu a avut niciodată copii

Cum și-a presimțit moartea Stela Popescu. Ce a declarat pe 9 octombrie la televizor

Nici nu se plângea niciodată. Eu toată viața mea o vedeam la albumul duminical dacă mai știți. Am zis că vreau să fiu ca Stela Popescu.

Atâta timp cât nu ne vom respecta cultura și neamul nu vom prețui valorile”, a declarat Lidia Fecioru la România TV.

BOALA de care a suferit Stela Popescu. Puțini au știut asta

Puțini știu că Stela Popescu a fost bolnavă. Marea actriță a teatrului românesc avea diabet zaharat.

Actrița care s-a stins pe 23 noiembrie în curtea casei sale a povestit despre această afecțiune în cartea ei de bucate.

Actriţa a dezvăluit într-o carte de bucare pe care a scris-o că suferă de diabet. „Apropo de dulce. Cum naiba oi fi având eu diabet, când n-am abuzat niciodată de dulce? Cică nu numai de la prajiturele se declanşează «măgarul ».

Daca-i vorba de grasimi, apoi ele sunt sigur vinovate, caci peste o felie de paine neagra unsa cu untura (de gasca, rata, porc) si presarata cu sare si putina boia pe deasupra nu trece nimic”, scria Stela Popescu, în cartea ei de bucate.

Alexandru Arșinel, prima reacție după ce colega lui de-o viață a decedat

Când spui Stela Popescu, în fața ochilor îți apare și Alexandru Arșinel. Cei doi mari actori au fost unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de umor din România.

Alexandru Arșinel a ajuns în aceste momente acasă la Stela Popescu, acolo unde a și murit. În lacrimi, în stare de șoc, actorul abia a putut să vorbească.

„Am avut un spectacol zilele astea. Este o mare dramă pentru toți cei care au iubit-o, dar pentru mine vă dați seama.”, a spus Alexandru Arșinel.

Alexandru Arșinel este în stare de șoc.

“Acum mă duc la ea acasă. Nu ştiu ce se întâmplă. M-a sunat acum cinci minute Ursu Adrian. Vai de mine!”, a spus pentru News.ro actorul Alexandru Arşinel, plângând în hohote.

Celebrul cuplu de umorişti Stela Popescu şi Alexandru Arşinel (78 de ani) ar fi avut parte de o lună decembrie plină de muncă, dar şi de aniversări.

Se ştie că pe 21 decembrie cea mai iubită actriţă de comedie urma să împlinească 82 de ani de viaţă, pe care ar fi trebuit să-i petreacă cu cei mai buni prieteni şi cu familia.

Până atunci, Stela şi Arşinel, alături de colegii lor de la Teatrul de Revistă “Constantin Tănase”, ar fi avut programate spectacole în Spania, pe 2 şi pe 3 decembrie.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.