Gabriela Cristea și Tavi Clonda vor o cununie religioasă cu puțini invitați

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt fericiți împreună. Cei doi au o fetiță. Acum, vor să se cunune și religios. Au făcut cununia civilă, au devenit părinți, iar cununia religioasă este următorul pas pe care își doresc să îl facă. Evenimentul va avea loc în toamnă. Însă data se pare că nu a fost încă stabilită. Va fi un eveniment intim, cu puțini invitați pentru ca mirii să se bucure de fiecare moment.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda vor să facă și cununia religioasă

„Am hotărât acum că vrem să facem această cununie religioasă doar pentru noi, să simțim fiecare moment. Să facem niște poze frumoase, să stăm împreună cu fiica noastră. Probabil că vor fi undeva pe la 20 de invitați maxim. O să mă îmbrac într-o rochie spectaculoasă și asta pentru că nu o să trebuiască să o port toată noaptea, decât la biserică. O să am un voal spectaculos… cred.

Așa m-am gândit eu. Seara o să mergem undeva, o să-mi pun o rochie elegantă, dar mai comodă. Teoretic nu (n.r. în București). Nici măcat nu o să spun când o să fie data, oricum nu știu acum, dar o să fie în toamnă. Ne gândisem inițial undeva în septembrie, dar probabil că va fi cea mai aglomerată lună, așa că cred că o să fie undeva în octombrie”, a declarat Gabriela Cristea pentru viva.

CITEȘTE ȘI: Gabriela Cristea, dezvăluiri despre relația cu Tavi Clonda. Secretul din dormitorul lor

CITEȘTE ȘI: Gabriela Cristea și-a lăsat fanii cu gura căscată! A făcut anunțul! Te așteptai să se întâmple asta?

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI: Gabriela Cristea și Simona Gherghe, față în față. Ce au avut să își spună cele două, ÎN DIRECT

Gabriela Cristea și Simona Gherghe au fost față în față pentru prima oară de când sunt colege în același trust.

Simona a avut un sfat de oferit fostei prezentatoare de la Kanal D, care a debutat în lumea reality-show-urilor matrimonial cu „Noră pentru mama”.

„M-am trezit la 6, m-am răsucit în pat, i-am făcut felul de mâncare preferat al Victoriei. Oricum, momentul asta e pentru mine. Ea ştie că rămâne cu tata şi ştie că e bine.

Nu le condamn pe femeile care stau acasă pentru că asta este una dintre cele mai grele cariere.

Şi nu spun întâmplător, chiar e o carieră să fii casnică. Noi astea de muncim mai lăsăm de la noi. Recunosc că momentul a fost unul dificil, nu neplăcut.

Mă rupeam în două, pe de o parte veneam spre studio unde vreau să muncesc şi pe de altă parte o lăsam acasă pe Victoria. Tavi mi-a promis că o va aduce la studio înainte de emisie”, a spus Gabriela Cristea la Acces Direct.

„O să vezi, o să se aşeze lucrurile foarte bine. Şi mie mi s-a spus că pentru copil e bine să vadă că mami şi tati au o profesie. Până la urmă le dă independenţa aia, că noi avem tendinţa să fim ca o cloşcă.

Trebuie să prindă aripi. Că peste câteva luni merg la grădiniţă fetele”, este sfatul Simonei Gherghe pentru Gabriela Cristea. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

loading...
test
0
Test