Gabriela Cristea a primit o veste de ultimă oră de la medici, după ce a născut

Gabriela Cristea și soțul ei, Tavi Clonda, sunt în culmea fericirii după ce vedeta a adus pe lume o fetiță pe nume Victoria.

Ce veste a primit Gabriela Cristea

„Dacă totul merge bine şi până acum avem toate motivele să credem asta, mâine (n.r. o externează), da. Mă duc să fac curat în maşină, curat acasă şi să mă pregătesc.

Fetiţa este din ce în ce mai bine, a început să mănânce din ce în ce mai mult, ne bucurăm pentru asta. E viguroasa, cum spun medicii, ştie ce vrea. Mi-au spus ca e şi isteaţă, au spus ca se prinde unde e biberonul, cum e treaba.

CITEȘTE ȘI: Gabriela Cristea, FOTOGRAFIE EMOȚIONANTĂ cu fetița

E din ce în ce mai măricica. Gabriela este bine si ea, un pic dupa operaţie, se pliba un pic mai greu, dar o să se vindece (…) Abia aştept să schimb scutece. O să am emoţii, dar deja au început să mai scadă pentru că am luat-o în braţe. … totul este pregătit, la ea e cea mai curată cameră, deşi cred că o să doarmă mai mult cu noi.

Şi camera noastră e pregătită, este totul nou, este şi casa nouă. Am reuşit să ne îndeplinim lucrul ăsta, să vină în casa nouă, a ei.

A luat 10 la naştere pentru că au spus medicii că e viguroasă. Nu a avut nevoie de alte tratamente. Respiră bine, are scaun, este frumuşică şi sanatoasă”, a declarat Tavi Clonda la TEO SHOW.

0