Denisa Nechifor, despre cum a primit Anamaria Prodan vestea morții mamei sale: „A murit în brațele ei”

Cea mai bună prietenă a impresarei Anamaria Prodan a vorbit la TEO SHOW despre clipele grele prin care trece soția lui Reghecampf în aceste momente.

Denisa Nechifor: „Ionela nu a fost niciodată conectată la aparate”

Denisa Nechifor: „Am fost la capelă. Eu am venit pentru Ana. E tare, e puternică. E foarte tare. Era pregătită într-un fel, pentru că nu ești pregătită niciodată. Dincolo de suferință trebuie să pregătească absolut totul.

A primit azi noapte multe mesaje. A spus că niciodată nu a primit atât de multe mesaje. Erau încurajări de la oameni pe care îi cunoștea și de la oameni pe care nu îi cunoștea.

Gândește-te că mama ei a murit în brațele ei, cu ea de mână. A murit la 21 seara. În ultimul an a fost o luptă pe toate planurile. Avea foarte mare grijă de ea. Doamna Ionela avea tot timpul grijă de ceilalți. Era foarte activă, era în mișcare în permanență.

Mi-a zis Ana să vin să spun lucrurile adevărate. S-a scris că a fost la aparate, că ar fi murit. Eu am văzut-o cu ochii mei, am fost în vizită la spital.

Ana vrea să lămurească ce s-a întâmplat. Vrea ca oamenii să rămână cu imaginea mamei ei așa cum a fost și așa cum este realitatea ei până la urmă.

CITESTE SI: Ionela Prodan a trăit toată viața cu un mare regret. Ce o supăra pe celebra artistă de muzică populară

EXCLUSIV. Elena Merișoreanu face dezvăluiri în premieră despre moartea Ionelei Prodan. Ce au făcut fetele artistei pentru ea și nu știa nimeni

EXCLUSIV. Mioara Velicu, îndurerată de moartea Ionelei Prodan: „Mi-am pierdut și eu mama și știu cum e”. Cum și-o amintește pe cântăreață

Ultimul interviu cu Ionela Prodan: „L-am văzut pe Iisus. Ardeam”

Florin Condurățeanu a prevestit moartea Ionelei Prodan: „Primul semn al șchiopătării pancreasului”

Cauza morții Ionelei Prodan

Teo: „Ionela îmi era apropiată sufletului”

Ultima perioadă a fost un picuț mai delicată”, a spus aceasta.

„Subiectiv sau nu, Ionela îmi era apropiată sufletului. Noi două semănam. Aveam același tip de caracter. Poate ne iubeam prea mult prietenii, poate nu ne iubeam prea mult dușmanii. Aseară Ionela Prodan s-a dus în cele părți de unde nimeni nu se întoarce. Azi îi cinstim memoria.

Pentru noi artiștii se întorc cu muzica lor, dar pentru familie e mai greu”, a declarat Teo Trandafir în deschiderea emisiunii de azi. La TEO SHOW au fost prezenți colegi de breaslă de-ai Ionelei, dar și prieteni apropiați.

loading...
test
0
Test