Dan Ciotoi se simte bine, însă în continuare nu știe dacă tumora care i-a fost descoperită poate scoate la iveală un posibil cancer.

Solistul trupei Generic a vorbit în exclusivitate cu noi și ne-a mărturisit că așteaptă analizele efectuate în urma operației de acum o lună.

„Mă simt bine, sunt bine. Nu urmez niciun tratament anume în urma operației. Operația a fost acum o lună de zile. Trebuie să îmi vină rezultatele la tumoră.

Îmi doresc să trec și peste perioada asta. Mă bucur că starea de sănătatea nu mi-a afectat în mod serios activitatea. Nu am suspendat niciun concert.

CITESTE SI: TEOLIVE cu Dan Bittman: “Sunt singur la parinti, dar ar fi trebuit sa mai am doi frati”

Tot ce îmi doresc de la anul 2018 este să am parte de sănătate. Vreau să reiau concertele în sălile polivalente, în sălile de la casele de cultură”, ne-a spus Dan Ciotoi.

Dan Ciotoi a confirmat tot pentru revista noastră că are probleme de sănătate pe 28 noiembrie anul trecut

Solistul trupei Generic, Dan Ciotoi, are probleme serioase de sănătate scriu site-urile mondene. Echipa teotrandafir.com l-a contactat pe cântăreț, iar acesta a confirmat informațiile.

„Am observat că sunt umflat pe partea stângă a corpului, e vorba de glanda parotidă mixtă. S-a depistat o tumoră, dar nu pot spune dacă e benignă sau malignă.

Nu pot spune mai multe până nu se fac investigațiile. Mâine am o întâlnire cu domnul doctor pentru o posibilă operație”, ne-a mărturisit Dan Ciotoi.

Trupa Generic este una din cele mai iubite formații românești de muzică de petrecere și manele, înființată în anul 1987.

Fondatorul trupei este Dan Ciotoi, solist și chitarist originar din județul Dâmbovița. Trupa Generic a fost ani buni una din cele mai de succes trupe, alături de Azur și Odeon.

Două din cele mai cunoscute șlagăre ale grupului se numesc „S-a rupt lanțul de iubire” și „Banii n-aduc fericirea”.

CITEȘTE ÎN CONTINUARE: Cristina Stamate, gest neașteptat înainte să moară. Ce i-a lăsat femeii care avea grijă de ea

Cristina Stamate a murit, luni, 27 noiembrie 2017, la Spitalul Floreasca. Îndrăgita actriță a murit la câteva ore după ce buna sa prietenă Stela Popescu a fost înmormântată.

Actrița a ajuns în urmă cu câteva zile la spital cu probleme mari de sănătate. Administratorul blocului din Capitală în care locuia legendara actriță Cristina Stamate a făcut unele declarații pentru un post de televiziune.

Femeia a afirmat că, în urmă cu o săptămână, când Cristinei Stamate i s-a făcut rău în casă, persoana care se ocupa de îngrijirea acesteia a făcut o cererea pentru scoaterea de la întreținere.

„Acum două săptămâni am vazut-o, că s-au montat apometre. Eu am ţinut legătura cu persoana care avea grijă de doamna Cristina Stamate.

Acum o săptămâna a lăsat o cerere de scoatere de la întreţinere şi a vrut să o ia la dânsa.”, a declarat administratorul blocului la Antena Stars.

Cel mai probabil actrița a presimțit că nu se va mai întoarce acasă.

Supranumită “Sufletul teatrului de estradă din Bucureşti”, Cristina Stamate şi-a dorit mai întâi să devină avocat. Chiar s-a pregătit pentru Facultatea de Drept, însă a devenit studentă la Teatru.

„M-am făcut actriță pentru că examenul la Institutul de Teatru s-a dat înainte cu două săptămâni și pentru că nu eram foarte hotărată. Eu îmi doream să devin avocată dar cei din jurul meu spuneau ce talentată sunt eu și cum ar trebuit să mă fac eu actriță. I-am crezut pe cuvânt și am dat la teatru și am intrat”, a spus Cristina Stamate la Digi24.

A fost începutul unei cariere ce s-a întins pe o jumătate de secol. Publicul i-a admirat zâmbetul inconfundabil în sute de roluri.

Primele, pe scena Teatrului Dramatic din Arad. Consacrarea a venit însă la Teatrul de Revistă Constantin Tănase, în paralel cu apariţiile la emisiuni de televiziune.

Cristina Stamate nu a lipsit nici de pe mare ecran – a făcut parte din distribuţia filmelor “Grăbeşte-te încet” şi “Secretul lui Bachus”.

Viaţa personală şi-a ţinut-o departe de ochii publicului. S-a căsătorit la doar 20 de ani. A divorţat, discret, 11 ani mai târziu. „Merită să iubim oamenii şi atunci când ei nu ne iubesc”, spunea Cristina Stamate, al cărei motto personal era “Mie îmi pasă!”.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.