Ce mai face Mihaela Borcea

Mihaela Borcea este o femeie extrem de ocupată. Orice om de afaceri se confruntă însă cu episoade de descreștere financiară.

Nu poți fi tot timpul sus și tocmai asta e provocarea: cum reziști pe piața afacerilor. Pentru Mihaela Borcea afacerile au început să scârțâie în ultima perioadă.

Pe anul 2017 cifrele nu arată tocmai bine. Fosta nevastă a lui Cristi Borcea face însă tot posibilul să nu simtă gaura din buget.

Conform datelor publicate de Ministerul de Finanțe, Mihaela are câteva datorii. Principala ei afacere este clinica de înfrumusețare. Clinica oferă servicii de frizerie, cosmetică facială și corporală, pedichiură și manichiură, dar și estetică dentară.

Conform wowbiz.ro, care susține că are date de la Finanțe, Mihaela a pierdut 300.000 de euro. Anul fiscal 2017 s-a încheiat cu rezultate slabe. S-a raportat o pierdere de 618.000 lei. Pe minus au fost și anii 2016 și 2015, iar în total, în ultimii ani, Mihaela a pierdtu astfel aproximativ 300.000 de euro.

Cu toate acestea, Mihaela reușește să fie pe profit. Are o cifră de afaceri de 3,2 milioane de lei, adică în jur de 700.000 de euro.

CITESTE SI: Valentina Pelinel a preluat afacerile lui Cristi Borcea

De ce n-a fost eliberat Cristi Borcea

Mihaela Borcea, în vizorul Iuliei Albu

Iulia Albu a dorit să facă lumină în acest caz, așa că a vorbit pentru prima oară despre asta. Puțini știu că Mihaela și Cristi Borcea i-au botezat copilul Iuliei Albu. Jurata de la „Bravo, ai stil” a avut o relație de prietenie cu cei doi, dar cu trecerea timpului a apărut distanța.

„Eu prefer sa nu vorbesc de acest subiect. Evident ca au existat niste lucruri care m-au facut pe mine sa ma distantez de ei. Totusi, spre norocul meu, am avut si alta pereche de nasi, asa ca Mikaela are niste parinti spirituali.

Cristi si Mihaela au fost clientii tatalui meu de foarte mult timp si erau prieteni comuni pentru mine si Mihai. Intr-adevar, a existat ceva acolo, dar nu vreau sa intru in detalii pentru ca nu imi place. Au fost niste lucruri care in mod cert s-au intamplat.

Mie imi plac alt tip de barbati, culti, eleganti. Eu cred ca tine de verticalitatea fiecaruia sa intrerupa anumite legaturi atunci cand lucrurile depasesc o anumita granita.

Au existat niste lucruri care m-au indepartat foarte mult de ei, si de el si de Mihaela. Oricum, e bine ca si-au dorit altele”, a mărturisit Iulia Albu recent.

Cristi Borcea se iubește acum cu modelul Valentina Pelinel, după ce a avut o căsnicie aparent fericită cu timișoreanca Alina Vidican.

Borcea este condamnat în Dosarul Transferurilor. Fostul acționar de la Dinamo a solicitat de mai multe ori eliberarea condiționată din pușcărie, însă toate cererile sale au fost refuzate de instanțele judecătorești.

Nu se știe când va fi eliberat Borcea și când se va bucura de noua lui familie, de copilul Cristian Milan pe care îl are cu Pelinel.

loading...
test
0
Test