Bianca Drăgușanu versus Gabriela Cristea. Cine a rămas cu emisiunea

Fanii emisiunii „Te vreau lângă mine”, difuzată de luni până sâmbătă la Kanal D, au rămas cu un mare semn de întrebare la care s-a răspuns acum, la început de an.

Se pare că dintre cele două vedete ale postului de televiziune, doar una e câștigătoare. Cea care va rămâne la cârma emisiunii este Bianca Drăgușanu, spre surprinderea tuturor.

Bianca a evoluat foarte mult în ultima vreme și a dat dovadă de o disciplină de invidiat, intrând în grațiile telespectatorilor.

Emisiunea „Te vreau lângă mine” își păstrează cotele de audiență chiar dacă Gabi nu mai e la cârma emisiunii de câteva luni, asta pentru că se află în concediu maternal.

Presa mondenă scrie că Gabriela Cristea nu se va mai întoarce la emisiunea de la prânz și că Bianca a câștigat încrederea producătorilor foarte repede.

Gabriela anunțase zilele trecute că este pregătită să revină, însă, iată, că decizia nu a fost tocmai așa cum se aștepta.

CITESTE SI: Gabriela Cristea şi Tavi Clonda, în extaz. “Se pare că…”! Felicităăăăări!!!

Prima declaratie a lui Victor Slav, dupa ce Bianca Dragusanu a nascut: “Sunt foarte pregatit”

Mama lui Marcel Toader a spus adevărul despre divorțul fiului ei de Gabriela Cristea

Gabriela Cristea, FOTOGRAFIE EMOȚIONANTĂ cu fetița

„Dragilor, vă doresc un an nou plin de bucurii, împliniri şi multă iubire în familiile voastre. Ştiu că abia aşteptaţi să ne reîntâlnim, sunt şi eu pregătită şi nerăbdătoare, sper că acest lucru să se întâmple cât mai curând. Va îmbrăţişez cu drag!!! #victorienii”, a scris fosta prezentatoare a reality-show-ului „Noră pentru mama” pe Facebook.

Gabriela Cristea, dezvăluiri în premieră despre ce a pățit după ce a născut. De ce nu și-a putut alăpta fetița

Gabriela Cristea a trecut prin multe încercări ca să devină mamă. Ca orice părinte, și-a făcut numeroase griji în legătură cu felul în care se va descurca, iar ca femeie, alăptatul a reprezentat principala provocare.

În primele două săptămâni după ce a adus-o pe lume pe Victoria, Gabriela s-a chinuit, efectiv, s-o alăpteze. Vedeta a vorbit despre acest lucru abia acum.

CITESTE SI: Gabriela Cristea a dezvăluit cum a slăbit 7 kilograme într-o lună

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, imagine emoționantă la Slujba de Înviere

Tavi Clonda a ținut să se afle de la el! A făcut marele anunț

„Nu am putut să alăptez efectiv, dar îi dau lapte matern pentru că-mi scot lăpticul și îi dau din biberon. N-a vrut. N-a vrut. Și am zis de ce sa mă chinui și eu, să chinui și copilul.

Două săptămâni m-am străduit, stăteam o oră la un sân, o oră la un sân, ea nu mânca deloc și plângea foarte tare pentru că nu reușea. Riscam să-mi scadă foarte mult în greutate și atunci am ales această variantă care deocamdata funcționează”, a mărturisit prezentatoarea de la Kanal D pentru wowbiz.ro.

„A avut colici, un pic, i-am dat ceva preventiv, și îi dau și acum, ceva naturist. E un copil foarte ok. Două crizuțe a avut așa… dar le-am rezolvat repede”, a mai spus fosta prezentatoare a emisiunii „Noră pentru mama”.

0