Andreea Marin, primele declarații despre căsătorie. Vedeta a vorbit despre viitorul alături de Ionuţ Brîncoveanu

Andreea Marin a confirmat relaţia cu Ionuţ Brîncoveanu şi a vorbit cu încredere despre viitorul alături de acesta. ”Zâna” s-a arătat încrezătoare şi a făcut primele mărturisiri despre căsătorie.

Andreea Marin, primele declarații despre căsătorie

Andreea Marin a vorbit în cadrul unui interviu despre relaţia cu Ionuţ Brîncoveanu. ”Zâna” a confirmat povestea de dragoste cu acesta şi a spus că nu exclude posibilitatea să se recăsătorească.

”Cum ar fi să spun că nu, când toată lumea ştie. Da, sunt într-o relaţie. Am spus-o întotdeauna, bineînţeles că da (n.r. posibilitatea de a se recăsători). Eu voi trăi până în ultima mea zi, plenar. Pentru că nu mi-a fost dată să mă plâng de ea, ci mi-a fost dată să lupt pentru ea şi s-o trăiesc atât de frumos, cât îmi stă mie în putere.

CITEȘTE ȘI: Andreea Marin nu poate sa bea apa. Ce contine dieta vedetei

Este mai dificil să te implici din nou deoarece cu cât înaintezi în viaţă vine şi un soi de înţelepciune dar şi un soi de precauţie. Dar nu pot spune în momentul de faţă că sunt speriată de ceva. Am întâlnit un om bun pe care-l apreciez şi plec cu sufletul deschis înainte şi până la urmă trebuie să crezi în ceva ca să îi dai şansa să devină ceva frumos. Dar nu trebuie să ne mai facem multe calcule sau probleme.

Am ajuns să apreciez omenia mai mult decât orice la un bărbat. Şi nu mai gândesc aşa cum făceam la 18 ani, gândesc matur astăzi şi vâd alte lucruri ca fiind importante decât ceea ce îţi ia ochii la prima vedere. Mă consider împlinită, nu sunt niciodată pe deplin fericită, pentru că omul care are vise maru, le are mereu şi aleargă continuu să le atingă pe acelea cu mâna şi e bine să am la ce să sper, la ce să visez. Să nu am acea suficienţă care să-mi spună că am de toate.”, a declarat Andreea Marin.

0