Crenvursti in foietaj

Crenvursti in foietaj: un super aperitiv, gustos, rapid, ieftin si mai ales de efect!

Timpul alocat acestei retete este de 15 minute!

Aveti nevoie de:

  • aluat de foietaj (congelat, se gaseste in orice supermarket)
  • crenvursti de pui sau porc, dupa preferinte
  • cascaval

Mod de preparare:

Se taie aluatul de foietaj in forme patrate. Peste aluat se pune o felie de cascaval si apoi crenvurstiul si se ruleaza.

Se taie ruloul format pe jumatate si se aseaza in tigaie, pe hartie de copt.

Se lasa la cuptor in jur de 15 minute, la foc mare sau 220 grade, pana cand foietajul se umfla.

Se pot servi calzi sau reci, cu orice sos de mustar sau de rosii, dupa gustul fiecaruia.

 

Pofta buna!

Mai jos video cu pasii care trebuie urmati:

loading...
0
Din aceeași categorie