Sfatul săptămânii 31 decembrie 2018 – 6 ianuarie 2019 pentru fiecare zodie

Iată și sfatul săptămânii pentru perioada 31 decembrie 2018 – 6 ianuarie 2019. Apar surprize pentru zodiile de pământ.

ZODIILE DE APĂ

Racilor, aveți grijă ce fel de alimente consumați săptămâna aceasta pentru că vă puteți confrunta cu indigestii. E o săptămână benefică schimbărilor.

Scorpionilor, puneți-vă pe treabă căci nu e timp de pierdut. Trebuie să demonstrați că sunteți capabili să depășiți episoadele dure ale vieții.

Peștilor, aveți o perioadă benefică restabilirii unor relații mai vechi, deci cuvântul-cheie este: IERTARE.

ZODIILE DE AER

Gemenilor, nu exagerați cu complimentele chiar dacă vă cuprinde entuziasmul. Aveți parte de multe surprize în dragoste.

Balanțelor, fiți receptive la tot ce se întâmplă în jur și puneți-vă serios pe treabă. Aveți oportunități de neratat.

Vărsători, faceți tot posibilul să vă împăcați cu prietenii față de care ați greșit. E timpul să vă recunoașteți greșelile.

ZODIILE DE FOC

Leilor, iubiți și bucurați-vă de dragoste. E o perioadă bună pentru noi începuturi ori pentru consolidarea relației actuale.

Săgetători și Berbeci, pentru voi există un sfat comun: mai ușor cu criticile la adresa celor din jur. Ar fi bine să vă vedeți de treabă.

ZODIILE DE PĂMÂNT

Fecioarelor, nu puteți intra în grațiile tuturor cu forța, dar reușiți cu ajutorul carismei să faceți asta fără mare efort. Fiți pe poziții, fiți vigilente!

Tauri și Capricorni: trebuie să munciți puțin mai mult acum la început de an asta dacă vă doriți rezultate bune. Nu vă plângeți atât de mult și încercați să puneți osul la treabă cu îndârjire, cu mai multă determinare.

0