Rețetă de castraveți murați. Sfaturi practice de la o gospodină cunoscută pe Internet – VIDEO

Toamna se culeg roadele și tot toamna este anotimpul perfect pentru a ne pregăti cu preparate culinare delicioase pe care să le consumi iarna.

Gospodinele sunt în mare forfotă în perioada aceasta și pregătesc cele mai bune borcane cu zacuscă, pun la murat legume și chiar fructe și pregătesc gemul copilăriei.

O cunoscută bloggeriță din afară ne oferă rețeta ei de castraveți murați, iar trucurile la care apelează sunt de încercat!

Într-un videoclip postat de canalul de Youtube „The Food”, tânăra ne prezintă cum trebuie să punem corect castraveții la murați.

În primul rând, ei trebuie bine tăiați și tăiați în felii nu foarte subțiri, dar nici foarte groase, cât să încapă în borcan.

Printre castraveți, gospodina a strecut mărar. Apoi a încălzit apa pe care a pus peste castraveții din borcan. Puteți pune, pe lângă sare în apă, și suc de lămâie.

Peste castraveți, aproape de gura borcanului, puneți usturoi bine curățat înainte. Este una dintre cele mai simple și sigure rețete de castraveți murați. Sperăm să vă placă!

Dacă nu se deschide videoclipul, apasă aici

CITEȘTE ȘI: Această femeie a fost înconjurată de 12.000 de albine. Trebuie să vezi motivul pentru care nu a înțepat-o niciuna – VIDEO

Uite cum sunt crescute și tratate bananele din comerț! De aici vin în România – VIDEO

Burtica ei de gravidă era plină de vânătăi. Ce au descoperit doctorii la ecografie – VIDEO

loading...
test
0
Test