8 situații în care nu se poartă chiloții tanga:

1. DACĂ TE ÎMBRACI CU ARTICOLE SPORTIVE TOATĂ ZIUA
Hainele strânse pe corp precum celebrii leggings (pe care femeile îi folosesc mai ales la alergat) interferează cu circulația aerului. Hainele umede și strânse pe corp sunt mediul ideal pentru formarea bacteriilor și a ciupercilor de tot felul.

2. DACĂ PORȚI O FUSTĂ MINI
Tot din motive de sănătate, dacă urci în autobus sau metrou și ți se ridică adesea fusta, riști să depui bacterii pe fundul tău, din cauza chiloților pe care îi porți.

CITEȘTE ȘI: CE DREPTURI AI CA SALARIAT PE VREME DE CANICULĂ
3. EȘTI PREDISPUSĂ LA INFECȚII VAGINALE
Chiloții tip ață pot provoca infecții vaginale deoarece acoperă prea puțin din zona intimă. Dacă până acum nu ai remarcat probleme la urinare și ai purtat de multe ori acest tip de chiloți, ești o norocoasă.

4. DACĂ EȘTI ÎNSĂRCINATĂ
Atunci când ești însărcinată, sistemul tău imunitar nu este 100% la înălțime iar chiloții tanga por provoca apariția infecțiilor. În ultima instanță, poți să pui în pericol chiar și bebelușul.

5. DACĂ NU ÎȚI SCHIMBI DES TAMPONUL
Dacă ești în acea perioadă a lunii, ar fi indicat să renunți la ideea de a purta chiloți tanga, mai ales dacă îți schimbi des tamponul. Pentru evitarea unei infecții, poartă chiloți normali în zilele critice.

6. DACĂ FACI DUȘURI VAGINALE
Doctorul Rabin este împotriva acestei practici deoarece poate altera aciditatea naturală și echilibrul florei vaginale. Dacă nu găsești o altă soluție pentru a te simți curată, află că îți pui în pericol imunitatea. Pentru a minimaliza riscul unei infecții în urma unui duș vaginal, nu purta tanga.

7. DACĂ AI PIERDERI URINARE
2 din 5 femei sub 60 de ani se confruntă cu pierderile urinare din cauza sportului sau a abținerii în cazul în care nu se găsește o toaletă apropiată.

8. DACĂ EȘTI BOLNAVĂ
Chiar și dacă e o simplă răceală, nu purta tanga. Sistemul tău imunitar nu are nevoie de elemente perturbatoare în plus precum praful plin de bacterii depus în zona intimă.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.