Există câteva lucruri pe care bărbații nu le spun când e vorba despre sex. Nu vor să recunoască anumite lucruri nici în ruptul capului. Vezi mai jos care sunt aceste lucruri și de ce le neagă.

Lucruri pe care bărbații nu le spun despre sex

1. NU RECUNOSC FAPTUL CĂ ÎȘI IMAGINEAZĂ FĂCÂND SEX CU O VEDETĂ

La fel ca femeile, și bărbații își imaginează uneori că în dormitor e vreo Pamela Anderson, vreo Gigi Hadid sau Kim Kardashian. Întrucât sunt bombardați zi de zi cu bombe sex pe net și prin ziare, e greu de crezut că nu are avea fantezii sexuale cu vedetele sexy.

2. NU RECUNOSC FAPTUL CĂ ÎȘI DORESC AFECȚIUNE, PE LÂNGĂ UN SEX BUN

E adevărat că bărbații par ceva mai practici când vine vorba de sex și nu dau semne de implicare emoțională, însă sunt și ei oameni, iar uneori simt nevoia unei îmbrățișări sau mângâieri din partea partenerelor.

3. NU RECUNOSC CĂ AR FACE ORICE PENTRU O PARTIDĂ DE AMOR

Mulți bărbați neagă că ar plăti escorte pentru a-și satisface nevoile. Statisticile îi dau de gol. Nu ar exista femei care prestează serviciile sexuale fără clienți, nu-i așa?

CITESTE SI: Ce trebuie să faci pentru a avea un orgasm de 60 de secunde

4. NU ÎȘI VOR RECUNOAȘTE NICIODATĂ COMPLEXELE

Nu doar femeile se simt prost în corpul lor. Conform mai multor studii realizate în ultimii ani de psihologi și sexologi, majoritatea bărbaților sunt frustrați în legătură cu bărbăția lor, fie că e vorba de dimensiune ori de felul în care își face treaba.

CITESTE SI: Ce poți face cu partenerul de cuplu după sex

După o partidă de sex, ai putea face anumite lucruri cu partenerul de cuplu. Iată care sunt ele, de ce este bine să le faceți și cum vă pot ajuta.

Iată ce poți face cu partenerul de cuplu după sex
1. Puteți citi dintr-o carte. Pe lângă faptul că după ce citiți împreună, veți avea și anumite subiecte de discuție, mai există și alte beneficii. S-a observat că acele cupluri care obișnuiesc să împartă o carte și care își citesc anumite fragmente din acea carte, se simt mai apropiate. Partenerii simt că se naște o legătură între ei.

2. Vă puteți face masaj. În multe cazuri, masajul este cel care inițiază actul sexual. Însă, daca acesta va veni după ce ați făcut sex, atunci vă veți simți iubiți, apreciați. În plus, poate fi un act intim, mult mai intim decât masajul făcut înaintea sexului, spun specialiștii.

3. Un alt preludiu. De ce nu? Este un lucru pe care îl puteți face după sex. Este o bună modalitate prin care vă puteți conecta, după terminarea actului sexual.

4. Complimentele pot fi de ajutor. Pot fi legate de partida de sex care tocmai s-a încheiat. Sau ar putea face referire la el, ca persoană, ca partener. Aceste complimente au rolul de a consolida relația pe care o aveți și, de asemenea, vă vor face să vă simțiți mai bine.

5. Puteți face baie împreună. Dacă vă veți șampona unul pe celălalt, dacă vă veți ajuta să vă spălați, atunci, nu numai ca veți petrece mai mult timp împreună, dar de asemenea, veți fi vulnerabili și protectori împreună. Așă că, este o bună modalitate de a petrece timp prețios unul alături de celălalt și, de asemenea, relația voastră se va consilida.

6. Vă puteți hrăni unul pe celălalt. Nu este obligatoriu să mâncați îmbrăcați. Poate fi o experiență nouă și interesantă, să mâncați în pat, după o partidă de sex.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.