Cum știi că partenerul tău a făcut amor cu altă femeie

Dintr-un motiv sau altul, unii bărbați aleg să își înșele partenera de viață. Există multe cupluri care trec prin această situație, iar nicio femeie nu vrea ca partenerul său să o înșele.

Dacă unele își dau seama imediat că partenerul lor a fost cu o altă femeie, altele nu se prind că partenerul tocmai a călcat strâmb. Iată care sunt principalele semne care arată că partenerul tău a făcut amor cu alta.

Citește și: Semne că ai făcut greșeli în timpul partidei de amor. Poziția care duce la probleme de sănătate evidente

În primul rând, acesta are cu greu erecție. Dacă în mod obișnuit nu exista această problemă iar deodată aveți această problemă în dormitor, ar putea fi un semn că tocmai a avut parte de o partidă de amor cu o altă femeie. De asemenea, însă, acest lucru ar putea însemna și niște probleme de sănătate, precum disfuncții erectile, diabet și alte afecțiuni. Nu te grăbi să pui pe seama unei infidelități această situație.

Citește și: Ce poziții amoroase preferă bărbații. Vei fi surprinsă de ultima

Mirosul de latex. Multe cupluri preferă să folosească pilula contraceptivă sau alte metode de protecție. Dacă voi nu folosiți în mod obișnuit prezervativ iar partenerul miroase deodată a latex, acest lucru înseamnă ca a folosit recent un prezervativ. De obicei, acest miros se îndepărtează greu, chiar și după duș mai poate fi simțit, așa că este un semn de întrebare dacă ți se pare că partenerul tău miroase a latex.

Multe femei îți dau seama că sunt înșelate după ce observă al treilea semn

Cel de-al treilea semn de întrebare care trebuie să te pună pe gânduri este faptul că nu mai faceți amor. Dacă aveați o viață activă intimă iar acum nici nu se apropie de tine, este un mare semn de întrebare pentru orice femeie. Este nevoie de o discuție serioasă pentru a afla de ce se întâmplă acest lucru. Vorbiți serios și află ce nu îi convine și de ce nu mai sunteți apropiați ca înainte. Așa vei afla multe lucruri despre relația voastră.

0