EVALAUREA NAȚIONALĂ 2020

Ce patesti daca NU faci sex doua saptamani

Fie ca ne aflam intr-o relatie sau pur si simplu nu ne-am gasit sufletul pereche, perioadele in care nu facem sex sunt inevitabile.

CITESTE AICI: 9 lucruri mai bune decat sexul, pe care un baiat le poate face pentru o fata

Conform studiilor publicate de mtlblog.com, perioadele de abstinenta de peste doua saptamani pot avea repercusiuni asupra organismului si asupra starii de sanatate. In timpul partidei de amor corpul elibereaza endorfina, o substanta care reduce nivelul de stres si da o stare de bine. Asta explica motivul pentru care suntem relaxati dupa o partida fierbinte.

Citeste si: Iata ce le excita pe femei!

Citeste si: Ce ii excita pe barbati

Endorfina eliberata in timpul sexului stimuleaza celulele din sistemul imunitar care lupta impotriva factorilor externi de agresiune (virusi, bacterii, boli). Cercetatorii britanici au identificat faptul ca nivelurile mari de imunoglobina A, substanta care protejeaza corpul impotriva infectiilor, se gasesc la persoanele cu o viata sexuala activa.

Aceasta substanta benefica organismului nostru se gaseste in special in mucoasa membranelor sistemului digestiv si tractului respirator. Daca formati un cuplu, perioada de doua saptamani fara sex va avea efecte negative, mai ales daca obisnuiti sa dormiti in acelasi pat.

Un studiu american a scos la iveala faptul ca femeile care nu au parte de o viata sexuala regulata risca sa….Citeste continuarea pe Huff.ro

1

1 comentariu

  1. ioan timis , 27 august 2016 la 2016-08-27T18:41:16+03:00

    articole carte bune nota 10