Alimente care duc la infertilitate

Viața sexuală este afectată de ceea ce consumăm zi de zi. Anumite produse alimentare duc la infertilitate și nu sunt recomandate a fi consumate înainte de o partidă de amor.

Cel puțin asta spun sexologii și medicii spanioli și italieni de la universități de prestigiu.

Alimentele care afectează viața sexuală

1. Fulgii de ovăz. Da, sunt buni și sunt recomandați în curele de slăbire, însă știm foarte bine că orice monedă are două fețe.

Ovăzul te sleiește de puteri și în timp reduce pofta de sex. E o cereală numai bună pentru momentele de relaxare, însă te lasă fără energie dacă vrei să faci dragoste.

CITESTE SI: Ghimbirul, condimentul care elimină mucusul din plămâni

Ce se întâmplă în creierul tău când faci sex. Explicațiile specialiștilor

Care este cea mai periculoasă poziție sexuală! Toate cuplurile o folosesc

Simțea dureri puternice în zona intimă și a mers la ginecolog. Când a văzut ce are, medicul și-a pus mâinile în cap!

De ce e bine să faci baie la picioare cu foi de dafin. Efecte uimitoare în doar câteva minute

2. Cartofii prăjiți. Tot ce intră la capitolul prăjeli e un pericol pentru viața ta sexuală. Prăjelile afectează ”randamentul” pe care bărbații trebuie să îl dea în pat.

În ce fel? În urma unor cercetări realizate de oamenii de știință australieni, s-a constatat că prăjelile afectează calitatea spermei fiind astfel un impediment pentru bărbații care vor să aibă copii.

3. Prăjiturile cu cremă de vanilie. Prăjiturile care conțin vanilie sau ciocolată afectează testosteronul.

La polul opus, adică din categoria alimentelor care favorizează calitatea vieții sexuale fac parte: migdalele, fructele de mare, peștele, avocado, smochinele, citricele și rucola.

Așadar, este foarte important să fim atenți la ce consumăm dacă ne dorim o viață sexuală normală și sănătoasă. E indicat ca înainte de o partidă de amor să nu ne îndestulăm prea tare stomacul pentru că pot apărea efecte nedorite.

0