10 adevaruri sexuale despre barbatii trecuti de 30 de ani

Barbatii trecuti de 30 de ani au alte preocupari sexuale, conform unui studiu realizat de cercetatorii din Vest. Vezi cum sunt la pat masculii trecuti de aceasta varsta.

10 adevaruri sexuale despre barbatii trecuti de 30 de ani:

1. VARSTA LA CARE NU VOR SA PIARDA TIMPUL

Odata ajunsi la 30 de ani, barbatii nu vor sa mai piarda timpul sub nicio forma. Pot avea aventuri sexuale fara sa puna suflet, spre deosebire de varsta de 20 de ani cand pot fi raniti usor din dragoste, scrie site-ul nosotras.com.

2. AU EXPERIENTA SI SUNT DESCHISI LA… ORICE!

Barbatii trecuti de 30 de ani pot pune in practica absolut orice fantezie sexuala. Acestia sunt suficient de deschisi inclusiv la relatiile cu permisiune de infidelitate.

3. LE PLACE SA DOMINE

Un barbat ajuns la 30 de ani va incerca sa detina intotdeauna controlul in pat, chiar daca in aparenta poate parea calm, trecut prin viata si manierat. In dormitor se schimba mult lucrurile.

Cele mai practicate pozitii sexuale. Explicatiile sexologilor

De ce insala barbatii? Motive, cauze si efecte

4. ADORA PRELUDIIILE LUNGI

A invatat sa aiba rabdare pana la aceasta varsta si stie cum sa abordeze o femeie. Un barbat trecut de 30 de ani face intotdeauna posibilul ca partenera sa se simta in largul ei in pat.

5. ADORA SA LI SE VORBEASCA MURDAR

Una dintre fanteziile preferate ale barbatilor trecuti de 30 de ani este sa li se vorbeasca murdar. Multi isi imagineaza partida sexuala perfecta avand in fata lor o femeie sumisiva, insa aici vorbim doar despre un joc sexual pe roluri.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

loading...
0